0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen
  1. Home
  2. Blog
  3. Andere

Andere

Wespensteken

Vermijd pijnlijke wespensteken en volg de raad op van de experts in het verwijderen van wespennesten. Contacteer Rentokil.

Top 10 van ongedierte

De 10 meest voorkomende soorten ongedierte in huis op 1 pagina. Contacteer Rentokil voor al uw vragen over ongediertebestrijding. Bel NU.

Rentokil is overal in België

Rentokil beschikt over meer dan 90 servicepunten en kan u dus altijd snel helpen met uw ongedierteprobleem - waar dan ook in België.

Voedselvergiftiging

Voedselvergiftiging: wat is het eigenlijk en welke verschillende soorten voedselvergiftiging bestaan er? Lees er hier meer over.

Wetten & Normen

Alles over voedselveiligheid: Wetten & Normen - Europese Wetgeving - HACCP (Gevarenanalyse en Kritische punten) en nog veel meer.

Geluiden op zolder

Hoort u rare geluiden op zolder? Waarschijnlijk hebt u ongedierte. Lees hier welke soorten ongedierte zich zoal verschuilt op zolders.

Andere kruipende insecten

Kruipende insecten, hoe u ze herkent en de oplossingen. Hebt u last van kruipende insecten? Rentokil geeft u advies over de bestrijding.

Insecten in naden en kieren

Kruipende insecten verschuilen zich op de meest kleine en onzichtbare plekjes. Hebt u een probleem met kruipende insecten? Bel Rentokil.

Insecten

Meer informatie over het uiterlijk, de ontwikkeling en de leefwijze van voorraadinsecten? Consulteer de ongediertegids van Rentokil.

Ongedierte op planten

Insecten op planten kunnen uw huis infesteren. Een probleem? Doe een beroep op de experts in insectenbestrijding

Risico’s van ratten

Ratten zijn dragers van ziektes en kunnen een potentieel risico zijn voor de gezondheid en de hygiëne. Ratten bestrijden moet dus snel gebeuren. Bel NU.

Vlooien in huis

Vlooien zijn kleine insecten en bijten over het algemeen alleen uw huisdier. Hoe kunt u een vlooienplaag snel herkennen?

Vlooienbeten

Insectenbeten lijken op elkaar. Vlooien bijten meestal op uw voeten of onderbenen en je voelt het onmiddellijk als je gebeten wordt.

Klustervliegen

Klustervliegen zijn een typisch herfstfenomeen en danken hun naam aan het feit dat ze zich in grote aantallen in uw huis of bedrijf vestigen.

Huisvliegen: 10 must-know feiten

Huisvliegen: iedereen kent ze, iedereen vindt ze lastig. Maar huisvliegen zijn ook enorm onhygiënisch en ziektedragend, onze experts lichten toe.

Bedwantsenbeten: alles wat je moet weten

Bedwantsenbeten kunnen jeuken en een branderig gevoel veroorzaken.Sommige mensen zijn er zelfs allergisch aan. Lees wat je moet doen als je gebeten bent.

Bladpootwants en grauwe veldwants

De bladpootwants is volledig onschadelijk maar in grote aantallen kan ze overlast bezorgen.

Braziliaanse zwerfspin in Antwerpen

De Braziliaanse zwerfspin of bananenspin is de meest dodelijke, giftige en agressieve spin ter wereld. Toch dook een exemplaar op in Antwerpen.

Wespenkoningin en haar nest

De wespenkoningin start na de winter een nieuw nest. Zij is beduidend groter dan een gewone wesp en heeft een zeer specifieke rol.

Rentokil is niet Rent-to-Kill

De naam Rentokil leidt soms wel tot verwarring bij sommige mensen. Lees in deze blog hoe de naam Rentokil ontstaan en verder geëvolueerd is.

Zonnepanelen en duiven

Zonnepanelen en duiven: geen goede combinatie. Uitwerpselen en nesten kunnen het rendement doen dalen met wel 30%. Installeer nu duivenwering van Rentokil.

Knaagdieren bestrijden zonder biociden

Knaagdieren bestrijden zonder gebruik van biociden is mogelijk. Rentokil evolueert steeds meer naar een gifvrije bestrijding met respect voor het milieu.

Houtmieren bestrijden is niet simpel

Houtmieren bestrijden is werk voor een professional. Het zijn nachtdiertjes en het is dus niet gemakkelijk om hun nest te vinden. Neem vlug actie. Bel ons.

Ongedierte TOP 5 in de keuken

In de zomer heb je meer last van ongedierte dan in de winter en de keuken is extra aantrekkelijk voor deze beestjes. Lees hier over mogelijk ongedierte.

Mieren: 10 interessante weetjes

Mieren zijn erg interessante insecten en hebben speciale eigenschappen. Lees deze blog. U zal uw ogen niet geloven! Problemen met mieren? Bel Rentokil!

Wat je moet weten over vliegenvangers

De meeste elektrische vliegenvangers zijn erg effectief maar hebben ook een nadeel: ze doden de vliegen dmv elektrocutie. Info over de vliegenvanger.

Wespen: alles wat je moet weten

Wespen zijn een lastig nevenverschijnsel van de zomer. Ze zijn ergerlijk en soms zelfs gevaarlijk. Probeer nooit zelf een wepsennest te verwijderen.