0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Andere

Duivenoverlast is een stedelijk fenomeen. Rentokil beschikt over verschillende soorten duivenwering. Er is altijd wel een systeem dat een oplossing biedt.

Een klein probleem kan snel uitgroeien tot een ware plaag omdat ratten en muizen geboren overlevers zijn. Ratten kunnen door een opening van 24 mm kruipen en muizen door een opening zo klein als 6,5 mm Rentokil kan helpen!

Knaagdieren zijn opportunistisch en worden altijd aangetrokken tot gebouwen voor beschutting en de overvloed aan water en voedsel die ze bieden. Gelukkig zijn er stappen die bedrijven kunnen nemen om te voorkomen dat knaagdieren en ander overlastgevend ongedierte zich hier vestigen.

Knaagdieren zijn opportunistisch en worden altijd aangetrokken tot gebouwen voor beschutting en de overvloed aan water en voedsel die ze bieden. Gelukkig zijn er stappen die bedrijven kunnen nemen om te voorkomen dat knaagdieren en ander overlastgevend ongedierte zich hier vestigen. | Rentokil

Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om ongediertebestrijding. het gezegde "voorkomen is beter dan genezen": het is gemakkelijker om te voorkomen dat iets gebeurt dan om schade die al is aangericht te herstellen. En dit is ongetwijfeld waar als het gaat om ongedierte. In feite hebben we het bij Rentokil net zo vaak over "ongediertepreventie" als over "ongediertebestrijding".

Knaagdieren zijn opportunistisch en worden altijd aangetrokken tot gebouwen voor beschutting en de overvloed aan water en voedsel die ze bieden. Gelukkig zijn er stappen die bedrijven kunnen nemen om te voorkomen dat knaagdieren en ander overlastgevend ongedierte zich hier vestigen. Sommige van deze oplossingen zijn doe-het-zelf oplossingen, terwijl anderen de voordelen overwegen van professionele knaagdierwering en een digitaal ongediertebestrijdingssysteem op locatie.

Meer laden