0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Kwaliteitsinspecties

Rentokil beschikt over een QA-afdeling met gespecialiseerde QA-inspecteurs (kwaliteitsinspecteurs), die een uitgebreide kennis hebben op het gebied van ongedierte, ongediertepreventie en ongediertebestrijding. De kwaliteitsinspecteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van gedetailleerd onderzoek naar de oorzaak van eventuele problemen en het doen van praktische aanbevelingen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Onze kwaliteitsinspecteurs ondersteunen de bestrijdingstechnici in hun werkzaamheden, door diepgaande inspecties uit te voeren, waarin productieprocessen en plaagdierrisico’s worden geanalyseerd.

Wat houdt een QA-inspectie in?

QA staat voor Quality Assurance, ofwel: Het zekerstellen/verzekeren van de huidige kwaliteit van onze dienstverlening bij de klant. Een QA biedt bedrijven een uiterst gedetailleerd overzicht van de situatie met betrekking tot (het risico op) ongedierte binnen de onderneming. Het kan gezien worden als nul-meeting, risico-inventarisatie of controle op voortgang van aanbevelingen uit voorgaande inspecties (voortgangsrapportage), en kan worden gebruikt als rapportagetool voor het eigen management of auditerende instanties.

De kwaliteitsinspecteur voert een uitgebreide, grondige inspectie uit in uw bedrijf en op uw terrein en analyseert de bedrijfsprocessen op plaagdierrisico's. De bevindingen worden uitgewerkt in een uitgebreide rapportage.

Afhankelijk van uw situatie kan Rentokil één of meerdere keren per jaar de inspectie uitvoeren. Het voordeel bij meerdere inspecties is dat de vooruitgang gemeten kan worden.

Een paar extra ogen

De kwaliteitsinspecteurs van Rentokil beschikken over specifieke expertise die uniek is in België. Door kwaliteitsinspecties uit te laten voeren, beschikt u over een paar extra managementogen om eventueel een lastsituatie snel te signaleren, onder controle te krijgen en in de toekomst te voorkomen.

De inspectie geeft u een overzichtelijk en gedetailleerd beeld van de huidige situatie binnen uw bedrijf, waaruit eenvoudig acties op te maken zijn.

QA-rapportage

Aan de hand van de inspectie ontvangt u een advies op het gebied van de inrichting, bouwkundige staat, wering, huishouding, stapeling, hygiëne en ongedierte binnen uw bedrijf in relatie tot de aanwezige risico’s. De inspectie wordt uitgewerkt in een gedetailleerd verslag en voorzien van ondersteunende foto’s.

De rapportage beslaat de volgende onderwerpen:

  • Constateringen - Feitelijke constateringen ondersteund met foto’s.
  • Risico’s en gevolgen - Een uitleg van de huidige situatie en de mogelijke risico’s en gevolgen daarvan voor uw bedrijf.
  • Aanbevelingen - Aangegeven wordt welke maatregelen u kunt nemen voor zowel de korte als de lange termijn. Tevens worden er adviezen gegeven op het gebied van inrichting en bouwkundige status.

Het doel van de rapportage is om u een duidelijk inzicht geven in de oplosbaarheid van eventuele problemen, met daarbij aanbevelingen om de huidige situatie te verbeteren. Opvolging deze aanbevelingen resulteert in betere en prettigere werkomstandigheden voor uw medewerkers, minder verstoringen van de bedrijfsprocessen of -applicaties, en een hogere kwaliteit van uw core business, waarbij risico’s zoveel mogelijk zijn geëlimineerd.

Ongediertebestrijding

  • Veilige, effectieve ongediertebestrijding met respect voor het milieu
  • Een breed scala aan opties voor rattenbeheersing, afgestemd op de behoeften van uw huis en bedrijf
  • Met meer dan 1.500 lokale, gecertificeerde ongediertebestrijders, bieden wij een snelle-reactiedienst
Voor meer informatie

Gerelateerde posts