0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Onze organisatie

Al meer dan 85 jaar beschermt Rentokil bedrijven en particulieren in heel België en het Groothertogdom Luxemburg tegen alle soorten ongedierte. Rentokil bestrijdt niet alleen ongedierte: een groot deel van onze activiteiten draait rond preventie.

Onze missie is het beschermen van mensen en het verbeteren van levens; door het leveren van ongediertebestrijdingsoplossingen die de volksgezondheid waarborgen en het milieu beschermen door energie-efficiënte en duurzame bestrijdingsdiensten. Wij bieden een compleet gamma aan diensten en oplossingen voor commerciële en residentiële eigendommen, zoals oplossingen tegen knaagdieren, vliegen, voorraadinsecten, bijtende insecten en vogels.

Wij worden gedreven door klantgerichte innovatie, en bij Rentokil omvatten onze oplossingen zowel preventieve als responsieve strategieën om de bescherming van uw bedrijf te verbeteren door middel van een consistent, continu ongediertebestrijdingsprogramma.

Onze medewerkers

Ons verschil ligt in onze mensen. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf en staan centraal bij alles wat wij doen. Wij hebben zwaar geïnvesteerd in een goed opgeleid en ervaren team om de juiste ondersteuning en ongediertebestrijdingsoplossingen te bieden voor de bescherming van jullie huizen en bedrijven.

Onze technici zijn de beste in de sector, met regelmatige bijscholing over de beste technologieën en processen. In de kantoren is onze klantendienst vriendelijk, ervaren en klaar om u te helpen in uw zoektocht om van het ongedierte af te komen.

Met meer dan 100 specialisten in het hele land zijn wij een integraal onderdeel van uw lokale gemeenschap en hebben wij altijd een technicus bij u in de buurt.

Onze reputatie

Wij beschermen uw reputatie, minimaliseren de risico's van ongedierte en beschermen gezinnen en hun huizen. Wij stellen het milieu altijd voorop met als doel zo weinig mogelijk impact te veroorzaken en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Wij leven alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften na, en zorgen ervoor dat al onze personeelsleden dagelijks hetzelfde doen.

Technische expertise

Wij zijn het enige ongediertebestrijdingsbedrijf in België met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Ons Europees Technisch Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum, gevestigd in het VK, is GLP (Good Laboratory Practice) gecertificeerd. Het centrum is geaccrediteerd en toont de expertise van Rentokil in de preventie van ongedierte en innovatieve manier om ze te bestrijden.

Gezondheid en veiligheid

Er is niets belangrijker voor Rentokil dan ervoor te zorgen dat al onze werknemers aan het einde van hun werkdag veilig naar huis gaan. Onze werknemers, gezinnen en klanten vertrouwen op dit engagement.

Gezondheid, veiligheid en milieu zullen altijd onze prioriteit zijn en er worden geen compromissen gesloten.

Bekijk ons gezondheids- en veiligheidsbeleid

NP EN 16636 Certificering

Wij zijn er trots op erkend te zijn als een CEPA gecertificeerd Ongediertebestrijdingsbedrijf.

De CEPA certificering is een kwaliteitslabel dat staat voor een hoogwaardige kwalitatieve service. De drager van dit label biedt u een gegarandeerde bescherming tegen ongedierte en een betrouwbare ongediertebestrijding.

Naast onze andere nationale en internationale erkenningen, bewijst deze CEPA EN 16636 certificering dat onze werkmethodes, opleidingen, werkethiek en waarden overeenstemmen met de juiste normen. Al onze medewerkers - zowel verkopers als administratief personeel als servicemedewerkers - zijn getrainde professionals met een grondige kennis van ongedierte. Rentokil beschikt over alle competenties inzake IPM (Integrated Pest Management), kennis, opleiding, wetgeving en risicomanagement.

Digitale ongediertebestrijding

Een reeks IoT-oplossingen voor ongediertebeheer die commerciële klanten ongeëvenaarde gegevens over ongedierte, inzichten en rapportage bieden om ongedierte proactief te voorkomen en te bestrijden.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in