0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Wetgeving & certificaten

Elke sector beschikt over een aantal specifieke gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetten. Rentokil heeft al jarenlang ervaring in het helpen van bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren om de wetten die op hen van toepassing zijn, te respecteren.

De diensten die Rentokil levert beantwoorden aan de kwaliteitsnormen en -eisen van onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Onze kwaliteitsstandaarden en werkprocedures worden voortdurend aangepast om onze kwaliteit te verbeteren en in te spelen op de eisen van de klant.

Veiligheidsinformatiebladen

Voor meer informatie over de producten die Rentokil gebruikt voor zijn ongediertebestrijding kunt u de onderstaande veiligheidsinformatiebladen consulteren. Deze informatie wordt up-to-date gehouden door ons Research & development centre.

Gezondheid en veiligheid

Er is niets belangrijker voor Rentokil dan ervoor te zorgen dat al onze werknemers aan het einde van hun werkdag veilig naar huis gaan. Onze werknemers, gezinnen en klanten vertrouwen op dit engagement. 

Gezondheid, veiligheid en milieu zullen altijd onze prioriteit zijn en er worden geen compromissen gesloten.

CEPA logo

CEPA gecertificeerd

De CEPA certificering is een kwaliteitslabel dat staat voor een hoogwaardige kwalitatieve service. De drager van dit label biedt u een gegarandeerde bescherming tegen ongedierte en een betrouwbare ongediertebestrijding.

VCA gecertificeerd

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een certificatieproces waarbij een certificatie-instelling op basis van een doorlichting van het bedrijf en zijn werklocaties nagaat of de aanvrager voldoet aan de beoordelingscriteria voor certificatie van VCA.

Gebrevetteerde Hofleverancier

Sinds 2009 is Rentokil België Gebrevetteerde Hofleverancier van België. Een erkenning van een uitmuntende service.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Digitale ongediertebestrijding

Een reeks IoT-oplossingen voor ongediertebeheer die commerciële klanten ongeëvenaarde gegevens over ongedierte, inzichten en rapportage bieden om ongedierte proactief te voorkomen en te bestrijden