0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Klantengetuigenissen

Bij Rentokil staat klantentevredenheid centraal. Lees hier de getuigenissen van Rentokil klanten. Zij leggen uit hoe zij in actief partnership met Rentokil Pest Control er elke dag opnieuw in slagen om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen zodat zij zich in alle rust kunnen focussen op hun job. Ontdek welke services Rentokil biedt om een smetteloze hygiëne te kunnen garanderen.

Alle Rentokil Pest Control klanten hebben één ding gemeen: zij nemen ongediertebestrijding en -preventie serieus.

Rombouts

Sarah Laenen Quality Manager bij Rombouts “Connect is de oplossing waarnaar wij op zoek waren voor onze ongediertepreventie: non-tox en bovendien dier-en milieuvriendelijk.”

The Chocolate Line

Dominique Persoone CEO The Chocolate Line “Met Rentokil zijn we gerust dat onze ongediertepreventie OK is zodat wij ons kunnen focussen op onze job … onze klanten verwennen met chocolade!”

Thermen Londerzeel

Johan Van Looy Zaakvoerder: “Klanten moeten zich hier thuisvoelen. Daarom is het belangrijk de beste service en hygiëne te bieden en dat kan alleen als je preventief actie onderneemt tegen ongedierte”

Dovy Keukens

Peter BOL Verantwoordelijke gebouwen: “Onze ongediertepreventie is in goede handen bij Rentokil: wij hebben geen last!”

OCMW Gent

Ronny Seyssens Preventieadviseur “Ik kan op beide oren slapen omdat ik weet dat de ongedierte-preventie in goede handen is.”

Bistro Bizarre

Francis LEFEBVRE Zaakvoerder: "Ik werk met Rentokil omdat ik me geen zorgen wil maken over een eventueel probleem met ongedierte. Ik ben over de hele lijn zeer tevreden over de service die zij leveren."

Scandinavian Tobacco

Maarten MICHIELS Quality Assurance Manager "De complexiteit van de tabakindustrie vergt professionalisme en vakmanschap. Daarom werken we al jaren met Rentokil."

Walibi

Patricia Quewet Teamleader bij Walibi “Wat wij erg goed vinden aan de service van Rentokil is de snelheid en de effectiviteit van de interventie wanneer er een probleem is.”

Tabaknatie

Sven Dasseville Customer Services “Onze knaagdierenpreventie is al jaren in handen van Rentokil. Tot nu toe hebben wij weinig tot geen problemen.”

CRIEE - Versmarkt

David MAGNUS Operationeel Manager : "Wij werken al met Rentokil van bij het begin. Onze vaste servicemedewerker is een topkerel. Hij is vriendelijk, communicatief en super professioneel."

Broederscholen Hiëronymus

Marnix ONGENA Stafmedewerker Patrimonium: "De uitvoering van de duivenweringswerken was van topniveau. Het art deco patrimonium is beschermd en de omgeving is veilig."

OCTA +

Michèle VAN CAMPENHOUT Technical Shop Coordinator "Ik wil op mijn beide oren kunnen slapen en weten dat de ongediertepreventie van Octa+ in professionele handen is. Bij Rentokil zijn wij aan het goede adres."

European Containers ECS

Ilse Monbaliu Facility & EHS² Manager “Rentokil is al onze partner voor ongediertebestrijding sinds 2004. Wij zijn erg tevreden over de service en zouden Rentokil zeker aanbevelen aan andere bedrijven.”

Boerinneke - Marino

Hans van Weyenberg Bestuurder Boerinneke - Marino "Wij werken al jaren met Rentokil en zouden geen andere partner willen voor onze ongediertebestrijding.”

Creative Resin Solutions

Roger Van Derzypen Creative Resin Solutions “Ik zocht een betrouwbare en professionele partner in duivenwering en heb die gevonden in Rentokil."

Renmans

Waldo DE WAELE Quality Manager: "Het persoonlijk contact met de servicemedewerker is voor ons van essentieel belang. Het hele team denkt met ons mee en dat is de absolute meerwaarde van Rentokil."

Nespresso

Tim WOUTERS Quality Specialist BeNeLux : "Kwaliteit staat bij Nespresso voorop. Daarom doen wij voor onze ongediertepreventie een beroep op een betrouwbare partner."

Barco

Guy EECKHOUT EHS & Facility Director "Wij werken al jaren samen met Rentokil voor onze ongediertepreventie. De service is kwalitatief en vooral de rapportering is super handig."

Catalent

Percy Thijsen Building & Facilities Team Leader “Wij verwachten van onze partner in ongediertebestrijding proactiviteit. Rentokil denkt met ons mee en levert altijd snelle en effectieve oplossingen.”

Universiteit Antwerpen

Catherine Ongenae Diensthoofd Catering & Congres “Vooral het online rapporteringsysteem myRentokil en de snelle reactietijd zijn voor Universiteit Antwerpen de grote troeven van Rentokil.”

Horeca Logistics Services

Pascal De Bolle Immo Coördinator : "Rentokil levert al jaren effectieve service voor Horeca Logistics Services. Als we hen inschakelen, weten we zeker dat het probleem wordt opgelost."

Opera Ballet Vlaanderen

Cedric DEPAUW Assistent Manager Facilitaire Dienst. "Wij zijn al jaren klant bij Rentokil Pest Control en zijn zeer tevreden over hun preventieve aanpak van ongedierte. Wij hebben geen problemen."

Houtwormbestrijding

Erik De Bruyne Houtwormspecialist. "Deze job was een uitdaging en CAT was de ideale oplossing. Het personeel weet nu wie ze moeten bellen bij problemen met houtworm en ander ongedierte."

FlyingGroup

Wesley VAN TICHELT Real Estate Responsible“Wij zijn al jaren klant bij Rentokil en hebben tot nu toe geen last met ongedierte. Onze ongediertepreventie werkt dus. Ik zou Rentokil zeker aanbevelen.”

Pauwels

Lydia BOECKMANS QA Verantwoordelijke "De snelle reactietijd, het professionalisme en het online rapportagesysteem zijn de sterke troeven van Rentokil. Daarom werken wij al 20 jaar samen."

Cotteswold Dairy

Steve Webb Technical Manager bij Cotteswold Dairy “Luminos 4 maakt dat onze productie-omgeving vliegenvrij is. Wij kunnen dus steeds hoogkwalitatieve producten aanbieden aan onze klanten.”

Grosbusch

Anne-Catherine SINDT Verantwoordelijke Kwaliteit & Milieu: "Wat wij verwachten van een Pest Control bedrijf: Professionalisme, snelheid en nabijheid."

Van Herreweghe

Jirka VAN HERREWEGHE Verantwoordelijke Kwaliteit: “Een degelijke bescherming tegen ongedierte is in onze sector geen overbodige luxe maar een must.”

Erpak San

Nursel Yilmaz Account Manager bij Erpak San: “Onze ongediertepreventie ligt in de handen van professionals.”

L'Artisane

Grégory Doumont Quality Manager bij L'Artisane Food: “Het Rentokil team is op de hoogte van alle procedures die nodig zijn.”

Gemeente Gif sur Yvette

"Duivenwering op het gemeentehuis van Gif sur Yvette zorgt ervoor dat de gebouwen er steeds verzorgd uitzien."

Rentokil Pest Control

Gebrevetteerde Hofleverancier van België sinds 2009. Een erkenning van een uitmuntende service.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.