0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Ongediertebestrijding bij particulieren

uw professionele partner in ongediertebestrijding. Rentokil is al jaren uw betrouwbare partner voor het creëren van een veilige omgeving.

Ongedierte past niet binnen een prettige woon- en leefomgeving. U doet er alles aan om uw woning schoon en hygiënisch te houden. Toch kan het gebeuren dat ongedierte zijn weg naar binnen heeft gevonden. Sommige ongediertesoorten zoals wespenbedwantsenvlooien en zilvervisjes hebben niets te maken met hygiëne. Andere ongediertesoorten, zoals muizenratten en kakkerlakken komen graag naar binnen als er bij u, of bij uw buren, voldoende voedsel of nestgelegenheid te vinden is.

Wat gebeurt er als u Rentokil belt?

Hebt u ongedierte in huis ontdekt, bel dan direct met Rentokil op het nummer 0800 20 123. Ongedierte plant zich razendsnel voort. Daarnaast leven de meeste ongediertesoorten ‘s nachts. Ongedierte kan dus al een behoorlijke tijd in uw woning leven, voordat u het ontdekt.

Een van onze experts in ongediertebestrijding zal contact met u opnemen om uw woning grondig te komen inspecteren en te bepalen welk probleem u hebt en hoe erg het is. Daarna komt een gespecialiseerde servicemedewerker bij u langs om de behandeling uit te voeren - 1 of meerdere keren in functie van het soort ongedierte. Bovendien geeft hij u advies over hoe welke maatregelen u het best neemt om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw problemen krijgt want preventie staat hoog in het vaandel bij Rentokil. Als u dat wenst, kan onze medewerker meteen de nodige weringswerken uitvoeren.

Veiligheid staat centraal bij alle behandelingen die wij uitvoeren. Onze lokazen zijn steeds beveiligd zodat uw kinderen en huisdieren er niet bij kunnen en in de mate van het mogelijke werken wij met “groene” oplossingen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* Verplicht veld

Download this report

Alle antwoorden op uw vragen over ongediertebestrijding bij u thuis

Hoeveel kost een interventie bij u thuis?

Uw huis beschermen tegen ongedierte heeft een prijs, maar de prijs valt in de meeste gevallen goed mee. De preventie tegen ongedierte is minstens even belangrijk – zo niet belangrijker – dan de bestrijding. De behandelingen van Rentokil zijn niet alleen snel en effectief: het preventieadvies van onze professionele en opgeleide servicemedewerkers om gelijkaardige problemen met ongedierte in de toekomst te vermijden, krijgt u er gratis bij.

Onze tarieven worden berekend op basis van de soort ongedierte die bestreden moet worden, de omgeving (stad of platteland) en de specifieke omstandigheden.  Het is dus nodig dat één van onze ongedierte-experts even bij u langskomt om een vrijblijvende offerte op te stellen in functie van de te behandelen oppervlakte, het type ongedierte, de graad van besmetting en de te gebruiken producten. Lees meer.

Wanneer komt Rentokil de behandeling uitvoeren?

Wanneer u Rentokil contacteert voor een probleem met ongedierte bij u thuis, neemt één van onze specialisten contact met u op. Dit gebeurt zeer snel aangezien Rentokil servicepunten heeft over het hele land.  Vervolgens wordt een datum afgesproken waarop hij/zij kan langskomen om de situatie te evalueren en om te bepalen over welke soort ongedierte het precies gaat en welke behandeling het meest geschikt is.  U krijgt een offerte op maat die volledig vrijblijvend is. Als u akkoord gaat met het voorstel komt er een servicemedewerker bij u thuis om de behandeling uit te voeren.

Houdt een Rentokil behandeling risico's in?

  • Rentokil staat garant voor de veiligheid van zijn klanten en medewerkers. Al onze servicemedewerkers hebben en uitgebreide opleiding gevolgd en beschikken over de nodige certificaten om professionele biociden te gebruiken voor de behandeling van ongedierte bij u thuis. Als algemene richtlijn geldt dat wij zo weinig mogelijk toxische producten gebruiken om een probleem op te lossen zodat de impact op het milieu tot een minimum beperkt blijft. Al onze lokazen zijn beveiligd zodat nieuwsgierige kinderen of huisdieren geen toegang hebben tot de producten. Bovendien heeft Rentokil ook “groene” oplossingen zonder gebruik van biociden voor bepaalde soorten ongedierte. Lees meer.

Zijn de medewerkers van Rentokil gecertificeerd?

Alle Rentokil servicemedewerkers zijn gecertificeerd. Ze worden opgeleid wanneer zij in dienst treden, maar ook gedurende de rest van hun loopbaan moeten zij regelmatig bijscholingen volgen en testen afleggen zodat Rentokil een perfecte service kan garanderen. Rentokil beschikt over de toelating van het Ministerie van Volksgezondheid en werkt ook uitsluitend met producten die door datzelfde Ministerie werden goedgekeurd. Bovendien maken wij deel uit van BePMA – de overkoepelende sectororganisatie voor Pest Control bedrijven – en zijn wij VCA, CEPA en EcoVadis gercertificeerd.

Is er een Rentokil medewerker bij mij in de buurt?

Rentokil stelt ongeveer 100 servicemensen te werk. Er is dus altijd een Rentokil medewerker bij u in de buurt.  Elke servicemedewerker is verantwoordelijk voor zijn eigen regio.  Hij kent de problemen van zijn regio en kan zeer snel ter plaatse zijn om een dringend probleem met ongedierte op te lossen. Lees meer.

Waarom voor Rentokil kiezen ?

Rentokil is marktleider in de sector van de ongediertebestrijding en –preventie en beschikt over meer dan 85 jaar ervaring. Wij staan overal in België paraat om uw huis te beschermen tegen de overlast die de aanwezigheid van ongedierte veroorzaakt.  De expertise van onze medewerkers maakt dat wij steeds zeer gerichte behandelingen kunnen uitvoeren. Ons gekwalificeerd en gecertificeerd personeel zal u  effectieve, betrouwbare en veilige oplossingen voorstellen. Lees meer.

Vliegende insecten

Problemen met vliegen?

Gedaan met dat storend gezoem en die vuile, zwarte vlekjes overal in uw huis

Kruipende insecten

Problemen met kakkerlakken?

Kakkerlakken zijn nachtdieren en zijn niet gemakkelijk op te sporen

Problemen met bedwantsen?

Grijp in voor ze over heel uw huis inpalmen!

Problemen met vlooien?

Laat u niet opeten en neem snel actie!

Problemen met mieren?

Mieren bestrijden - Informatie en oplossingen

Knaagdieren en mollen

Muis in huis

De tekenen van een muizenplaag herkennen

Problemen met ratten?

Snel en doeltreffend: dat zijn de behandelingen tegen ratten van de Rentokil expert

Mollen

Openbare groene ruimten, tuinen, sportvelden, … Een geweldige speeltuin voor mollen.

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Ongedierte top 10

De meest voorkomende soorten ongedierte in huis

Onze prijzen

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?