0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Rattenbestrijding

Rentokil kan u helpen kostbare schade aan uw eigendom te vermijden en de overdracht van ziekten te voorkomen door effectieve rattenbestrijdingsdiensten te bieden. Onze gekwalificeerde lokale technici worden ondersteund door wereldwijde kennis en innovatie en gebruiken veilige en betrouwbare methoden om een ​​langetermijnoplossing te bieden voor elk rattenprobleem.

Al meer dan 85 jaar levert Rentokil preventieve en effectieve oplossingen die zijn ontworpen om commerciële en residentiële eigendommen te beschermen tegen alle activiteiten van knaagdieren.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Dual Autogate Connect

Dual AutoGate Connect is een gepatenteerde technologie ontwikkeld door Rentokil Pest Control om de toegang tot rodenticiden op intelligente wijze te beveiligen. Dual AutoGate Connect is ontworpen voor gebruik in hoogrisicozones waar een nultolerantie voor ratten geldt, zoals in sectoren met een hoog risico voor de voedselveiligheid, zoals de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Het kan volledig geïntegreerd worden in myRentokil, ons online rapportage- en analysesysteem.

Rat Riddance Connect

Rat Riddance Connect van Rentokil is een innovatie, zonder het gebruik van biociden, die 24/7 monitoring en controle van ratteninfestaties mogelijk maakt. Het is een klassieke mechanische rattenval, geïntegreerd in de rattenboxen voor optimale beveiliging, die deel uitmaakt van het Connect-systeem. Volledig verbonden met myRentokil, ons klantenportaal, kan de Rat Riddance Connect-val onmiddellijk een melding sturen als een rat wordt gevangen.

Lokaas voor knaagdieren

Het uitgebreide gamma lokaas van Rentokil is geschikt voor gebruik binnen en buiten, wordt geïnstalleerd als onderdeel van een aangepast rattenbestrijdingsprogramma voor particulieren en bedrijven. De rodenticide in het lokaasstation is toegankelijk voor ratten en biedt een effectieve oplossing voor uw rattenprobleem.

Wering van knaagdieren

Het voorkomen dat ratten uw huis of bedrijfspand binnendringen door middel van weringsmaatregelen is de eerste stap in een efficiënte strategie voor ongediertepreventie en -bestrijding. Om ratten te weren, kunnen er zowel binnen als buiten maatregelen genomen worden om zichtbare en minder zichtbare toegangswegen te blokkeren. Uw Rentokil-technicus kan u adviseren in het preventief weren van knaagdieren en kan u de verschillende opties in knaagdierbestrijding uitleggen, inclusief het Flexi Armour-assortiment van Rentokil.

Knaagdieren opleiding en training

Hygiëne moet centraal staan, waarbij een grondige reiniging regelmatig plaatsvindt om ratteninfestaties te voorkomen. Vroege opsporing van rattenproblemen en deze zo snel mogelijk aanpakken, betekent een kostenbesparing op de lange termijn voor uw bedrijf. Rentokil kan praktische tips en training geven over voedselveiligheid en opslagpraktijken, onderhoud van eigendommen en het verminderen van algemene lokstoffen voor rattensoorten.

Gel Tracker

Gel voor het opsporen van knaagdieren Rentokil Gel Tracker is een fluorescerende gel speciaal ontwikkeld om ratten en andere knaagdieren op te sporen en te bestrijden.

De gel kleeft aan de poten, staart en vacht van de rat en wordt in het gebouw afgezet wanneer het dier zich verplaatst, waarbij het een zichtbaar spoor achterlaat met een UV-zaklamp.

Het biedt een aanvullende aanpak voor het opsporen van gebieden waar knaagdieren passeren en voor het bevestigen van hun aanwezigheid.

  • Niet-giftige, effectieve oplossing om knaagdieren onder controle te houden en hun impact te minimaliseren
  • Geschikt voor alle soorten gebouwen

 

Hoe bereidt u zich voor op uw rattenbehandeling?

Nadat u een afspraak heeft ingepland bij ons, kan u zich beginnen voor te bereiden op ons servicebezoek. In onderstaande checklist vindt u een aantal voorbereidende stappen om te zorgen voor een effectieve eliminatie van ratten - en om ze buiten te houden.

Uw lokale rattenbestrijdingsexperts

Alle Rentokil-technici zijn hoog gekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor rattenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

Uw kosten voor rattenbestrijding zullen uiteindelijk de tijd en moeite weerspiegelen die nodig is om ze uit uw huis of bedrijf te verwijderen. De eerste stap bij het bepalen van de kosten van rattenbestrijding is het volledig begrijpen van het probleem. Beschadigde voorraad door een ratteninfestatie? Krasgeluiden op het dak? Vetvlekken op de vloer?

Om alle bovenstaande vragen te beantwoorden, moet Rentokil uw eigendom bezoeken en een inspectie uitvoeren op rattenactiviteit. In het verlengde daarvan zullen de onderstaande factoren helpen bij het bepalen van de meest effectieve oplossing voor rattenbehandeling en de bijbehorende kosten.

Soort rat

De meest voorkomende rattensoorten in België zijn de bruine rat en de zwarte rat. Het identificeren van het type rattenplaag speelt een sleutelrol in de oplossingen die uw Rentokil-technicus zal aanbevelen.

Grootte van de eigendom

Het aantal vierkante meters van uw eigendom en pand hebben een directe invloed op het type rattenbehandeling dat wordt gebruikt en het aantal vereiste vervolgbehandelingen.

De ernst van de infestatie

Als er veel ratten aanwezig zijn, of als er veel rattenschade is binnen uw eigendom, heeft u mogelijk een uitgebreidere behandeling nodig. Vaak moet de huidige rattenplaag worden beheerd voordat een permanente controle-oplossing wordt aangeboden.

Gerelateerde links

Het verschil tussen ratten en muizen

Er zijn maar drie soorten ratten en muizen die het meest voorkomen en de grootste ongedierteproblemen veroorzaken in huizen en bedrijven wereldwijd, omwille van het feit dat zij zich makkelijk kunnen aanpassen aan de omgeving van de mens.

Welk type rat loopt er rond in uw tuin?

U zal er misschien versteld van staan ​​​​te weten dat die vreselijke rat die u in de tuin hebt zien rondscharrelen, misschien niet zo vreselijk is

Ratten en muizen in de tuin voorkomen

Ratten en muizen in de tuin kan je maar best vermijden want ook daar kunnen zij schade veroorzaken. Lees wat u preventief kan doen tegen ratten en muizen.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.