0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

PestConnect - 24/7 ongediertebestrijding en toezicht

PestConnect is een innovatieve technologische oplossing die ontworpen is om bedrijven te beschermen die aan strikte hygiënenormen moeten voldoen en hun waardevolle activa moeten beschermen.

PestConnect biedt commerciële klanten ongeëvenaarde cloud-gebaseerde gegevens, inzichten en 24/7 realtime rapportages om ongedierte proactief te helpen voorkomen, monitoren en beheren. Het systeem is ISO 27001-gecertificeerd, de toonaangevende internationale norm voor informatiebeveiligingsbeheer, zodat uw gegevens beschermd zijn.

Digitale controlesystemen 

PestConnect werkt onafhankelijk en onopvallend, zonder impact op uw netwerk of machines, en maakt het mogelijk:

Proactieve monitoring van ongedierte

PestConnect zorgt voor een continue monitoring van ongedierte en maakt gebruik van infraroodtechnologie om uw pand 24/7, 365 dagen per jaar proactief te bewaken.

Real-time alarmen

Zodra een apparaat wordt geactiveerd, wordt er een alarm naar een Rentokil service medewerker gestuurd met het tijdstip en de locatie van de ongedierteactiviteit. Tegelijkertijd wordt u via ons klantenportaal, myRentokil, op de hoogte gebracht.

Snelle reactietijd

Een technicus van Rentokil Pest Control uit uw regio zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen om de activiteit van ongedierte te onderzoeken en aanbevelingen te doen voor de follow-up.

Voortdurende optimalisatie

Tijdens elk servicebezoek zal uw Rentokil technicus een terreininspectie uitvoeren om tekenen van mogelijke infestaties te identificeren en uitgebreide aanbevelingen te doen voor preventieve ongediertebestrijding.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Prijzen ongediertebestrijding

Verschillende factoren beïnvloeden de prijs van een ongediertebestrijdingsdienst of -programma. Welke dat zijn en hoe, leest u op deze pagina over dit onderwerp.

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.