0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Muizenbestrijding

Bij Rentokil begrijpen we dat u bezorgd bent om de aanwezigheid van muizen in uw huis of bedrijf.  Als expert op het gebied van knaagdierbestrijding bieden we snelle en effectieve services om uw eigendom muisvrij te houden.

Muizen kunnen gemakkelijk hun weg naar binnen vinden, waarbij ze door de kleinste openingen kruipen. Met de snelheid waarmee muizen zich voortplanten, kan een klein probleem snel een groot probleem vormen. We raden ten zeerste aan om contact op te nemen met Rentokil bij het eerste teken van knaagdieractiviteit.

Al meer dan 85 jaar levert Rentokil preventieve en effectieve oplossingen die zijn ontworpen om commerciële en residentiële eigendommen te beschermen tegen alle activiteiten van knaagdieren.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Radar Connect

RADAR Connect is een innovatieve, discrete oplossing voor het bestrijden van muizen. RADAR combineert een 24/7 detectie en een onmiddellijke bestrijding door het gebruik van CO2. Deze manier van muizenbestrijding is speciaal ontwikkeld voor klanten met een hoog risico en een nultolerantie voor muizen, zoals voedselverwerkende bedrijven.

Lokaas en monitoring

Rentokil zal de omgeving van de infestatie inspecteren, potentiële bronnen van schuilplaatsen bepalen, lokstoffen voor muizen zoals voedselafval en -resten verwijderen. Bovendien zullen onze techniekers naar potentiële kieren en spleten zoeken en het activiteitsniveau beoordelen, voordat een lokaas- en monitoringprogramma voor muizen wordt opgezet.

Wering van muizen

Uw gekwalificeerde servicetechnicus helpt bij het identificeren van mogelijke openingen voor muizen en stelt weringmethoden voor om muizen de toegang tot uw huis of bedrijf te ontzeggen. Deze kleine knaagdieren hebben een zacht skelet en kunnen door openingen kruipen die zo breed zijn als een potlood. Uw lokale technieker kan afschrikmiddelen voorstellen, zoals borstelstrips of opvullers voor openingen, inclusief gaas.

Gel Tracker

Gel voor het opsporen van knaagdieren Rentokil Gel Tracker is een fluorescerende gel speciaal ontwikkeld om muizen en andere knaagdieren op te sporen en te bestrijden.

De gel kleeft aan de poten, staart en vacht van de muis en wordt in het gebouw afgezet wanneer het dier zich verplaatst, waarbij het een zichtbaar spoor achterlaat met een UV-zaklamp.

Het biedt een aanvullende aanpak voor het opsporen van gebieden waar knaagdieren passeren en voor het bevestigen van hun aanwezigheid.

  • Niet-giftige, effectieve oplossing om knaagdieren onder controle te houden en hun impact te minimaliseren
  • Geschikt voor alle soorten gebouwen

 

Hoe bereidt u zich voor op uw muizenbehandeling?

Nadat u een afspraak heeft ingepland bij ons, kan u zich beginnen voor te bereiden op ons servicebezoek. In onderstaande checklist vindt u een aantal voorbereidende stappen om te zorgen voor een effectieve eliminatie van muizen - en om ze buiten te houden.

Uw lokale muizenbestrijdingsexperts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

De prijzen van muizenlossingen kunnen verschillend zijn voor particulieren en commerciële klanten.. Ondersteuning op lange termijn, in de vorm van een geïntegreerd programma voor ongediertebestrijding, zal een impact hebben op de prijs van onze oplossingen.

Er is een lijst met factoren die van invloed zijn op de prijs. Deze omvatten:

Grootte van de infestatie

Muizen planten zich snel voort en kunnen veel schade aanrichten. Regelmatige knaagdierbehandelingen kunnen vereist zijn naargelang de hoeveelheid muizen die zich op het terrein bevinden.

Soort behandeling

De totale kosten om een ​​ongedierteprobleem te behandelen, hangt af van het type behandeling, bijvoorbeeld preventieve behandeling inclusief 24/7 monitoring en het vangen van muizen versus corrigerende, reactieve behandelingen.

Grootte van de eigendom

De grootte van het pand speelt een rol in de kosten van een knaagdierbehandeling. Hoe groter het perceel, hoe meer tijd er nodig is om een ​​muizeninfestatie met succes te behandelen.

Aantal behandelingen

Muizen kunnen meerdere behandelingen nodig hebben voor een succesvolle controle. Dit kan worden weerspiegeld in de prijsstelling van de ongediertebestrijdingsdienst. 

Gerelateerde links

Het verschil tussen ratten en muizen

Er zijn maar drie soorten ratten en muizen die het meest voorkomen en de grootste ongedierteproblemen geven in huizen en bedrijven wereldwijd, wegens het feit dat zij zich makkelijk aan kunnen passen aan de omgeving van de mens

Risico’s van muizen

Muizen in huis? Opgepast: de gevolgen kunnen ernstig zijn zowel op het vlak van gezondheid als van veiligheid. Muizen bestrijden in huis is een must.

Ratten en muizen in de tuin voorkomen

Ratten en muizen in de tuin kan je maar best vermijden want ook daar kunnen zij schade veroorzaken. Lees wat u preventief kan doen tegen ratten en muizen.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.