(+32) 800 26 735 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Ongediertebestrijding in Namen

Rentokil is al meer dan 30 jaar dé specialist in het oplossen van ongedierte problemen in Namen. Experten in het verwijderen van knaagdieren, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, mieren, vliegen, vogels (met name duiven), wespen en houtaantastende insecten.

Rentokil biedt een breed gamma aan ongediertepreventie- en bestrijdingsdiensten in Namen voor uw huis en uw bedrijf.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* Verplicht veld

Download this report

We hebben technici bij u in de buurt in Namen

Avenue Edison 17
Waver
Namen
1300

Bel ons op 081 73 66 79
Maandag - Vrijdag, 8:30 - 17:00h

 

Deskundige ongediertebestrijding bij u in de buurt Namen

Overal waar ongedierte is, staat een Rentokil-team klaar om ze op afstand te houden.

Onze afdeling in Namen dekt volgende gebieden:

 • Gembloux
 • Sombreffe
 • Sambreville
 • Jemeppe-sur-Sambre
 • Andenne
 • Ciney
 • Dinant
 • Hamois
 • Andenne
 • Huy
 • Gembloux
 • Marche-en-Famenne
Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Efficiënte ongediertebestrijding voor een snel resultaat

Ongediertebestrijdingsdiensten voor uw huis in Namen

De streek van Namen is zeer gevarieerd: je vindt er stedelijke en industriegebieden alsook landbouw- en groene zones, maar ongedierte gaat en staat overal waar eten en drinken te vinden is. Het is dus belangrijk dat ongediertebestrijding en -preventie in een stad als Namen niet uit het oog verloren wordt. 

We begrijpen hoe verontrustend een ongedierte infestatie kan zijn en de verstrekkende gevolgen voor uw huis, gezondheid en dierbaren. Ons lokale serviceteam staat altijd klaar om u op een snelle en veilige manier te helpen.

In heel Namen bieden we:

 • Snelle, effectieve ongediertebestrijding - gericht en geschikt voor uw specifiek ongedierteprobleem
 • Ongediertebestrijding en advies - wij helpen verdere infestaties te voorkomen
 • Gecertificeerde technici die in de stad Namen werken

Commerciële ongediertebestrijding in Namen

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in de streek van Namen te ondersteunen. Fabriek, kleinhandelszaak, supermarkt, kantoor, restaurant of hotel: Rentokil staat garant voor een uitstekende service. Ons team uit Namen heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren. Via MyRentokil, het online en real time rapportagesysteem van Rentokil, heeft u bovendien in één muisklik een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen en grafieken.

Onze commerciële klanten hebben één toegewijd aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat lokale dienstverlening effectief, consistent en volgens de overeengekomen serviceniveaus wordt geleverd.

Ongedierte dat vaak in Namen wordt aangetroffen, is:

Ratten | Muizen | Kakkerlakken | Mieren | Bedwantsen | Vogels | VliegenWespen

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

De prijs van een ongediertebestrijdingsdienst is een veelgestelde vraag en zorg voor veel huis- en bedrijfseigenaren wanneer ze professionele hulp inroepen om een ​​ongedierte uit hun eigendom te verwijderen. Omdat er verschillende factoren zijn die bijdragen aan de prijs van ongediertebestrijding, is het voor ons moeilijk om u online een nauwkeurige prijs te geven voor onze ongediertebehandelingen. Wanneer u een offerte aanvraagt ​​voor uw specifieke probleem, zal een expert een ​​volledige beoordeling van uw probleem uitvoeren voordat u een offerte krijgt. Hier zijn enkele van de factoren die de kosten van de oplossing bepalen:

 • Soort ongedierte
 • Grootte van de infestatie
 • Soort behandeling
 • Grootte van de eigendom
 • Aantal behandelingen

Knaagdieren in Namen 

Namen is een toevluchtsoord voor ongedierte zoals ratten en muizen. Knaagdieren hebben zich ondertussen gemakkelijk aangepast aan het stadsleven in Namen . Zij zijn beruchte alleseters en consumeren alles van afval en weggegooide restjes in de metro tot de inhoud van compostbakken in woonhuizen.

Vogeloverlast in Namen 

De aanwezigheid van vogels zoals duiven, kauwen,  kraaien, raven, meeuwen, enz.  in zowel een privé als een professionele omgeving vormen een echt probleem. Het is niet alleen de rommel die ze maken, ze kunnen ook uw pand beschadigen door dakpannen los te halen en goten te blokkeren.

Kakkerlakken in Namen

Gezien de vele horecazaken in Namen, kunnen kakkerlakken een constant probleem zijn voor de inwoners en bedrijven van Namen. Voor kakkerlakkenpreventie in Namen, moet u ervoor zorgen dat u de kieren en spleten afdicht.

Veelgestelde vragen

Heeft u specifieke vragen over ongediertebehandelingen, neem dan contact op met Rentokil.

Hoeveel kost ongediertepreventie en -bestrijding?

Afhankelijk van het soort ongedierte, de grootte van de eigendom, de grootte van de infestatie en het aantal behandelingen, maken wij een prijs op maat.

Is het de moeite waard om te investeren in ongediertebestrijding?

We bieden innovatieve kwaliteitsproducten aan die voldoen aan alle voorschriften. Onze medewerkers zijn ook opgeleid om onze service efficiënt en met een constant hoge standaard uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw zakelijke activiteiten.

Wat is de beste tijd van het jaar voor ongediertebestrijding?

Ongedierte is het hele jaar door aanwezig, maar de meeste soorten insecten verkiezen een warme en vochtige omgeving. U zal in de zomermaanden dus vaker in aanraking komen met insecten. Knaagdieren zoeken dan weer vaker in de herfst- en wintermaanden naar voedsel en beschutting.

Hoe kan ik knaagdieren in mijn huis voorkomen?

Muizen komen uw huis of bedrijf binnen op zoek naar voedsel en een plaats om een nest te bouwen. Daarom is het erg belangrijk dat u nergens voeding of etensresten laat rondslingeren en dat u erover waakt dat potentiële nestplaatsen onbereikbaar zijn voor muizen. Ze hebben genoeg aan 3 à 5 gram voedsel per dag en kunnen overleven zonder extra drinken, het vocht dat ze uit hun voeding halen is voldoende.

Wat voor ongedierte kan in mijn huis voorkomen?

Knaagdieren vinden in de herfst- en wintermaanden vaak hun weg in huizen, op zoek naar voedsel, beschutting en een plaats om hun nest te maken. Insecten zoals vliegen en muggen komen vaker tevoorschijn tijdens warme periodes, net zoals wespen en mieren. Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er katten of honden wonen. Bedwantsen kunnen dan weer worden meegenomen naar huis na een vakantie.

Hoe kan ik ongedierte in mijn bedrijf voorkomen?

PestConnect is een innovatieve technologische oplossing ontworpen door Rentokil Pest Control om bedrijven te beschermen die aan strenge hygiënenormen moeten voldoen of hun waardevolle activa willen beschermen. PestConnect biedt een continue monitoring van uw bedrijf. Zodra de val wordt geactiveerd, wordt een signaal verzonden naar het controlepaneel in uw bedrijf. Vervolgens wordt er binnen 60 seconden een bericht verzonden naar de Rentokil server. Alle bezoeken worden opgeslagen in myRentokil, uw klantenportaal, een uniek online rapportagesysteem. Dit klantenportaal is 24/7 beschikbaar en biedt toegang tot realtime informatie om risico's te identificeren en aanbevelingen en trends te bekijken.

Digitale ongediertebestrijding

Een reeks IoT-oplossingen voor ongediertebeheer die commerciële klanten ongeëvenaarde gegevens over ongedierte, inzichten en rapportage bieden om ongedierte proactief te voorkomen en te bestrijden.

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.