050 27 73 67 Contacteer ons nu Verzoek om teruggebeld te worden

Ongediertebestrijding in Brugge

Rentokil is al meer dan 30 jaar dé specialist in het oplossen van ongedierte problemen in Brugge. Experten in het verwijderen van knaagdieren, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, mieren, vliegen, vogels (met name duiven), wespen en houtaantastende insecten.

Rentokil biedt een breed gamma aan ongediertepreventie- en bestrijdingsdiensten in Brugge voor uw huis en uw bedrijf.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

* Verplicht veld

Download this report

We hebben technici bij u in de buurt in Brugge

Brandekensweg 2
Schelle
Brugge
2627

Bel ons op 050 27 73 67
Maandag - Vrijdag, 8:30 - 17:00h

 

Deskundige ongediertebestrijding bij u in de buurt Brugge

Overal waar ongedierte is, staat een Rentokil-team klaar om ze op afstand te houden.

Onze afdeling in Brugge dekt volgende gebieden: 

 • Blankenberge
 • Knokke
 • Torhout
 • Damme
 • Oostkamp
 • Maldegem
 • Jabbeke
 • Zedelgem
 • Beernem
Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Efficiënte ongediertebestrijding voor een snel resultaat

Ongediertebestrijdingsdiensten voor uw huis in Brugge

Brugge, het Venetië van het Noorden, toeristisch trekpleister en thuisstad van 118.000 inwoners blijft uiteraard niet gespaard van ongedierte. De dichte stedelijke bevolking van Brugge is een bron van voedsel en nestplaatsen aan knaagdieren, kruipende insecten en vliegen. Van kelders met muizen, keukens vol kakkerlakken tot vliegen en wespen die zwermen in de lente en zomer, Rentokil biedt een oplossing.

We begrijpen hoe verontrustend een ongedierte infestatie kan zijn en de verstrekkende gevolgen voor uw huis, gezondheid en dierbaren. Ons lokale serviceteam staat altijd klaar om u op een snelle en veilige manier te helpen.

In heel Brugge bieden we:

 • Snelle, effectieve ongediertebestrijding - gericht en geschikt voor uw specifiek ongedierteprobleem
 • Ongediertebestrijding en advies - wij helpen verdere infestaties te voorkomen
 • Gecertificeerde technici die in de stad Brugge werken

Commerciële ongediertebestrijding in Brugge

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in Brugge te ondersteunen. Kleinhandelszaak, supermarkt, kantoor, restaurant of hotel: Rentokil staat garant voor zijn uitstekende service. Ons team uit Brugge heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.
Via MyRentokil, het online en real time rapportagesysteem van Rentokil, heeft u bovendien in één muisklik een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen en grafieken.

Onze commerciële klanten hebben één toegewijd aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat lokale dienstverlening effectief, consistent en volgens de overeengekomen serviceniveaus wordt geleverd.

Ongedierte dat vaak in Brugge wordt aangetroffen, is:

Ratten | Muizen | Kakkerlakken | Mieren | Bedwantsen | Vogels | VliegenWespen

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

De prijs van een ongediertebestrijdingsdienst is een veelgestelde vraag en zorg voor veel huis- en bedrijfseigenaren wanneer ze professionele hulp inroepen om een ​​ongedierte uit hun eigendom te verwijderen. Omdat er verschillende factoren zijn die bijdragen aan de prijs van ongediertebestrijding, is het voor ons moeilijk om u online een nauwkeurige prijs te geven voor onze ongediertebehandelingen. Wanneer u een offerte aanvraagt ​​voor uw specifieke probleem, zal een expert een ​​volledige beoordeling van uw probleem uitvoeren voordat u een offerte krijgt. Hier zijn enkele van de factoren die de kosten van de oplossing bepalen:

 • Soort ongedierte
 • Grootte van de infestatie
 • Soort behandeling
 • Grootte van de eigendom
 • Aantal behandelingen

Knaagdieren in Brugge

De dichtbevolkte stad aan het water Brugge is een toevluchtsoord voor ongedierte zoals ratten en muizen. Knaagdieren hebben zich ondertussen gemakkelijk aangepast aan het stadsleven in Brugge. Zij zijn beruchte alleseters en consumeren alles van afval en weggegooide restjes in de metro tot de inhoud van compostbakken in woonhuizen.

Bedwantsen in Brugge

Bedwantsen worden niet alleen hier, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Ze verspreiden zich snel en zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal infestaties. Of u er nu last van heeft in uw woning, hotel of bedrijf: bedwantsen zijn akelige en ongewenste indringers.

Vogeloverlast in Brugge

De aanwezigheid van vogels zoals duiven, kauwen,  kraaien, raven, meeuwen, enz.  in zowel een privé als een professionele omgeving vormen een echt probleem. Het is niet alleen de rommel die ze maken, ze kunnen ook uw pand beschadigen door dakpannen los te halen en goten te blokkeren.

Kakkerlakken in Brugge

Gezien de vele HoReCazaken in Brugge, kunnen kakkerlakken een constant probleem zijn voor de inwoners en bedrijven van Brugge. Voor kakkerlakkenpreventie in Brugge, moet u ervoor zorgen dat u de kieren en spleten afdicht.

Veelgestelde vragen

Heeft u specifieke vragen over ongediertebehandelingen, neem dan contact op met Rentokil.

Hoeveel kost ongediertepreventie en -bestrijding?

Afhankelijk van het soort ongedierte, de grootte van de eigendom, de grootte van de infestatie en het aantal behandelingen, maken wij een prijs op maat.

Is het de moeite waard om te investeren in ongediertebestrijding?

We bieden innovatieve kwaliteitsproducten aan die voldoen aan alle voorschriften. Onze medewerkers zijn ook opgeleid om onze service efficiënt en met een constant hoge standaard uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw zakelijke activiteiten.

Wat is de beste tijd van het jaar voor ongediertebestrijding?

Knaagdieren vinden in de herfst- en wintermaanden vaak hun weg in huizen, op zoek naar voedsel, beschutting en een plaats om hun nest te maken. Insecten zoals vliegen en muggen komen vaker tevoorschijn tijdens warme periodes, net zoals wespen en mieren. Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er katten of honden wonen. Bedwantsen kunnen dan weer worden meegenomen naar huis na een vakantie.

Hoe kan ik knaagdieren in mijn huis voorkomen?

Muizen komen uw huis of bedrijf binnen op zoek naar voedsel en een plaats om een nest te bouwen. Daarom is het erg belangrijk dat u nergens voeding of etensresten laat rondslingeren en dat u erover waakt dat potentiële nestplaatsen onbereikbaar zijn voor muizen. Ze hebben genoeg aan 3 à 5 gram voedsel per dag en kunnen overleven zonder extra drinken, het vocht dat ze uit hun voeding halen is voldoende.

Wat voor ongedierte kan in mijn huis voorkomen?

Knaagdieren vinden in de herfst- en wintermaanden vaak hun weg in huizen, op zoek naar voedsel, beschutting en een plaats om hun nest te maken. Insecten zoals vliegen en muggen komen vaker tevoorschijn tijdens warme periodes, net zoals wespen en mieren. Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er katten of honden wonen. Bedwantsen kunnen dan weer worden meegenomen naar huis na een vakantie.

Hoe kan ik ongedierte in mijn bedrijf voorkomen?

PestConnect is een innovatieve technologische oplossing ontworpen door Rentokil Pest Control om bedrijven te beschermen die aan strenge hygiënenormen moeten voldoen of hun waardevolle activa willen beschermen. PestConnect biedt een continue monitoring van uw bedrijf. Zodra de val wordt geactiveerd, wordt een signaal verzonden naar het controlepaneel in uw bedrijf. Vervolgens wordt er binnen 60 seconden een bericht verzonden naar de Rentokil server. Alle bezoeken worden opgeslagen in myRentokil, uw klantenportaal, een uniek online rapportagesysteem. Dit klantenportaal is 24/7 beschikbaar en biedt toegang tot realtime informatie om risico's te identificeren en aanbevelingen en trends te bekijken.

Digitale ongediertebestrijding

Een reeks IoT-oplossingen voor ongediertebeheer die commerciële klanten ongeëvenaarde gegevens over ongedierte, inzichten en rapportage bieden om ongedierte proactief te voorkomen en te bestrijden.

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.