(+32) 800 26 735 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Vliegenbestrijding

Vliegen vormen een gezondheidsrisico voor mensen, huisdieren en vee. Ze kunnen eigendommen en bedrijven besmetten en ziekten zoals Salmonella en E.coli verspreiden. Als het ongecontroleerd wordt gelaten, kan een klein vliegenprobleem snel veranderen in een ernstige infestatie, waarbij sommige vliegensoorten in slechts zeven dagen van eieren tot volwassen exemplaren kunnen rijpen.

Met voortdurende training, behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste innovaties en technologieën, is Rentokil het best geplaatst om de meest effectieve reeks vliegenbestrijdingsbehandelingen aan te bieden die beschikbaar zijn in België.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

LED vliegenvangers

We hebben een van de meest innovatieve en moderne oplossingen ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het bestrijden van vliegeninfestaties. Het Lumnia-assortiment voor vliegende insecten maakt gebruik van de kracht van LED-technologieën om vliegen hygiënisch aan te trekken, te doden en in te kapselen, waardoor het risico op besmetting wordt verminderd.

Lees meer over onze innovatieve Lumnia-vliegenvangers voor vliegende insecten.

Insecticides tegen vliegen

Afhankelijk van de aard en de graad van het probleem zal onze expert u aanraden om een behandeling met insecticiden uit te voeren.

Er moeten regelmatig inspecties uitgevoerd worden om te zien of de genomen maatregelen moeten bijgestuurd en/of aangevuld worden met andere methoden zodat een nieuwe vliegenplaag kan voorkomen worden.

EcoCatch Flies


EcoCatch Fly kan in elke buitenomgeving worden geplaatst waar vliegen een probleem vormen. Dit omvat in de buurt van vuilnisbakken, flessen en afvalgebieden. Het zorgt voor een optimale vliegenbestrijding buiten op veel locaties, zoals restaurants en eetgelegenheden, buitenrestaurants, afvalverwerkingsbedrijven en commerciële ruimten met buitendeel.

  • Hij is esthetisch aantrekkelijk en past perfect in elke omgeving.
  • Bestand tegen manipulatie, vermindert het risico op besmetting met biologisch afval.
  • Kosteneffectief, de lange levensduur van het product vermindert de noodzaak voor regelmatige vervanging.

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

De prijs voor het behandelen van een vliegenplaag varieert. Ondersteuning op lange termijn, in de vorm van een geïntegreerd programma voor ongediertebestrijding, zal een impact hebben op de prijs van de geleverde vliegenbestrijdingsdiensten.

Er is een lijst met factoren die van invloed zijn op de prijs van vliegenbestrijding. Deze omvatten:

Grootte van infestatie

Als er veel vliegen aanwezig zijn, kan een uitgebreidere behandeling nodig zijn. Vaak moet de huidige vliegenplaag worden beheerd voordat een geïntegreerde oplossing voor vliegenbeheer van start gaat.

Type behandeling

De locatie van de vliegen, binnen of buiten uw eigendom, is van invloed op het type vliegenbehandeling. Er kan een combinatie van behandelingen worden gekozen om zich op alle verdedigingslinies te richten.

Grootte van de eigendom

De vierkante meters van uw eigendom en terrein hebben een directe invloed op het type vliegenbestrijdingsbehandeling dat wordt gebruikt en het aantal vereiste vervolgbehandelingen.

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

De prijs voor het behandelen van een vliegenplaag varieert. Ondersteuning op lange termijn, in de vorm van een geïntegreerd programma voor ongediertebestrijding, zal een impact hebben op de prijs van de geleverde vliegenbestrijdingsdiensten.

Er is een lijst met factoren die van invloed zijn op de prijs van vliegenbestrijding. Deze omvatten:

Gerelateerde links:

De vijf meest voorkomende tekenen van een vliegenprobleem

Deze blog belicht de vijf meest opvallende tekenen die erop wijzen dat je een vliegenprobleem hebt en reikt advies aan over de manier om dat aan te pakken.

Essentiële vliegenbestrijding voor de voedingssector

Vliegen zijn een van die insecten die ongetwijfeld schade en hinder kunnen veroorzaken in een bedrijf dat voeding produceert. Ze verstoren het productieproces, benadelen de inkomsten en vormen een groot risico voor gezondheid, veiligheid en hygiëne.

Waarom een vliegenvanger met ledtechnologie gebruiken?

Wanneer ledtechnologie wordt gecombineerd met een elektrische vliegenvanger biedt dit de mogelijkheid om Deze blog belicht de vijf meest opvallende tekenen die erop wijzen dat je een vliegenprobleem hebt en reikt advies aan over de manier om dat aan te pakkenaanzienlijk meer vliegen te vangen en doden dan andere soorten vliegenvallen.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.