0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Lumnia

De Lumnia vliegenvangers van Rentokil zijn ontworpen om insecten aan te trekken, te doden en hygiënisch in te kapselen, waardoor het risico op besmetting wordt geëlimineerd.

Vliegen kunnen een groot aantal verschillende ziekteverwekkers overbrengen, wat een aanzienlijk risico voor de gezondheid en ernstige gevolgen voor bedrijven kan hebben. Ziekten zoals Salmonella en E. Coli kunnen gevolgen hebben voor uw klanten, personeel, productiviteit en kunnen onomkeerbare reputatieschade aan uw bedrijf toebrengen.

Rentokil heeft één van de meest innovatieve en moderne oplossingen ontwikkeld om vliegenplagen op commerciële schaal te bestrijden. Gebruikmakend van gepatenteerde LED technologie, is het Lumnia gamma vliegenvangers de moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem; ontworpen om insecten aan te trekken, te doden en hygiënisch in te kapselen, waardoor het risico van besmetting geëlimineerd wordt.

 

De blootstelling van kwik kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken - waaronder irritatie van de ogen, de huid en de maag; hoesten, pijn op de borst of ademhalingsmoeilijkheden.

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Lumnia Slim

Een van de kleinste en meest stijlvolle vliegenvangers voor cafés, bars, restaurants en hotelrecepties.

 • LED-technologie met lange levensduur die aanzienlijke energiebesparingen oplevert
 • De meest stijlvolle en discrete commerciële oplossing 
 • Elimineert de overlast van vliegende insecten
 • Geen pesticiden of vliegende insectendeeltjes
 • Voldoet aan wettelijke en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften
 • Minimale verstoring van uw bedrijf

Lumnia Compact

De Lumnia Compact is ontworpen voor gebieden met een relatief laag risico in de detailhandel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren om naadloos te passen in moderne zakelijke omgevingen.

In de slanke buitenkant van de unit bevindt zich een krachtige 11W LED-lamp, die een grote aantrekkingskracht uitoefent op vliegende insecten met een zeer laag energieverbruik. Lumnia Compact voldoet aan alle wettelijke en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en biedt een effectief vliegenmanagement met minimale verstoring van uw bedrijf.

Lumnia Compact beschikt over de volgende innovatieve eigenschappen:

 • Veilige, hygiënische vliegenbestrijding - geen pesticiden of vliegende insecten fragmenten.
 • Discreet, onopvallend ontwerp voor gebruik in openbare ruimtes.
 • Aanpasbaar - kan aan de muur worden gemonteerd, op een vlak oppervlak worden geplaatst of met een extra beugel worden gebruikt.

Lumnia Standard

Lumnia Standard maakt gebruik van innovatieve energiebesparende LED-technologie voor een optimale aantrekking en vangst van vliegen. Het apparaat is geschikt voor bedrijven van elke grootte en trekt vliegen aan, verwijdert ze en kapselt ze op hygiënische wijze in. Lumnia Standard beschikt over speciaal ontwikkelde modi om de omgeving te bewaken en te controleren, zodat bedrijven het risico op voedselbesmetting, ziekteoverdracht en schade aan de bedrijfsreputatie kunnen beperken.

 • Het vermogen kan worden ingesteld om automatisch te schakelen tussen dag en nacht en seizoensgebonden omstandigheden om het energieverbruik te verminderen.
 • LED-lampen verbruiken minder energie dan conventionele vliegenvangers en zijn niet-verblindend.
 • Discreet ontwerp vermindert de zichtbaarheid van gevangen vliegen.

Lumnia Ultimate

De Lumnia Ultimate is een veilige en zeer effectieve unit met 3 LED-lampen voor ongeëvenaarde vliegencontrole en bescherming in omgevingen met een hoge afhankelijkheid, zoals voedselverwerking, gezondheidszorg en algemene industriële locaties.

Lumnia Ultimate beschikt over de volgende innovatieve eigenschappen:

 • Trekt effectief vliegen aan, elimineert ze en kapselt ze hygiënisch in.
 • Een nog groter bereik om vliegen aan te trekken, op minder stroomverbruik.

Lumnia Suspended

Lumnia Suspended biedt een zeer efficiënte controle tegen vliegend ongedierte en een hogere vangstratio (16,5% meer vangst dan andere elektrische vliegenvangers). Dit hangende toestel zorgt voor een brede aantrekkingsoppervlakte dankzij de 3 ledlampen. Het toestel is speciaal ontworpen voor omgevingen die een nultolerantie vereisen wat betreft ongedierte, zoals de voedingsindustrie, de farmaceutische sector en alles wat betreft logistiek en transport. Lumnia Suspended biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen vliegende insecten, conform alle wettelijke, veiligheids- en gezondheidsvereisten.

 • Meer dan 50% energiebesparing en 62% minder CO2 verbruik in vergelijking met andere insectenvangers met UV-licht.
 • Veilig en hygiënisch ontwerp.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.