0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Ongediertebestrijding prijzen

De prijs van een uitroeiing hangt uiteraard af van het geval van interventie. De prijs wordt bepaald op basis van de omvang van de besmetting en het in te voeren systeem.

Hoeveel kost ongediertebestrijding ?

Vaak krijgen we vragen over de prijzen voor professionele ongediertebestrijding en -preventie. Aangezien verschillende factoren een rol spelen in het bepalen van de prijs, is het voor ons erg moeilijk om u online of via de telefoon een juiste prijs te geven. Hieronder vindt u meer informatie over waarom dit zo is en zetten we de voordelen van een ongedierte-inspectie op een rijtje.

Hoeveel kost ongediertebestrijding en -preventie?

De verschillende factoren die een rol spelen in het bepalen van de prijs voor het bestrijden en preventief weren van ongedierte zijn:

  • Soort ongedierte – Het soort ongedierte waar u last van hebt, is bepalend voor de prijs. De prijs voor de bestrijding van kakkerlakken wordt anders berekend dan de prijs voor de bestrijding van ratten en muizen aangezien er meer dan één oplossing mogelijk is.
  • Grootte van de plaag – De grootte en de omvang van de plaag in uw gebouw beïnvloedt de prijs van de ongediertebestrijding. De bestrijding van een grote en gevestigde vlooienplaag bijvoorbeeld neemt meer tijd in beslag en kost dus meer dan het bestrijden van een kleine en beginnende
  • Soort bestrijding – Het soort bestrijding dat nodig is om een probleem met ongedierte op te lossen heeft een invloed op de kosten van de ongediertebestrijding. De prijs voor de bestrijding van bedwantsen bijvoorbeeld hangt af van de gekozen oplossing: hittebehandeling of behandeling met insecticides. De prijs varieert naargelang de gebruikte methodes en de complexiteit van de bestrijding. Zo is ook de prijs voor ongediertepreventie niet dezelfde als de prijs voor de behandeling van een acuut ongedierteprobleem.
  • Grootte van het pand – De grootte van het pand speelt een rol in de prijs van de ongediertebestrijding. Hoe groter het pand, hoe meer tijd er nodig is om het probleem succesvol te bestrijden.
  • Aantal behandelingen – Bepaalde soorten ongedierte vereisen meerdere behandelingen voordat zij succesvol bestreden zijn. Dit kan een invloed hebben op de prijs van de ongediertebestrijding. De kosten voor de bestrijding van een wespennest bijvoorbeeld zijn lager dan de kosten voor de bestrijding van muizen. De bestrijding van een muizenplaag vereist namelijk meerdere bezoeken van onze gekwalificeerde ongediertebestrijders om te verzekeren dat het probleem volledig opgelost is.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

De prijs voor ongediertebestrijding bij particulieren is niet dezelfde dan de prijs voor bedrijven. In woningen moet vaak slechts één ongediertesoort bestreden worden, bijvoorbeeld knaagdieren of wespen.

Bedrijven daarentegen vragen vaak continue ondersteuning om te voldoen aan wettelijke verplichtingen zoals bijvoorbeeld voedselveiligheid. Lange termijnondersteuning voor bedrijven in de vorm van Integrated Pest Management (IPM) heeft een invloed op de kosten van de dienstverlening.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem bij bedrijven en particulieren.

Ongedierte-inspectie

Om u een accurate prijs voor het bestrijden van ongedierte te kunnen geven, is het noodzakelijk dat onze lokale ongedierte-expert een compleet beeld heeft van de soort ongedierte en de grootte van de infestatie. Op deze manier kan onze ongedierte-expert u een passende offerte aanbieden voor de bestrijding van ongedierte in uw woning of in uw bedrijf. Om dit te kunnen doen, is het soms nodig om een inspectie uit te laten voeren.

Wat gebeurt er tijdens een inspectie?

  • Onze ongedierte-expert neemt contact op om het ongedierteprobleem te bespreken.
  • Daarna maakt de ongedierte-expert een afspraak om samen met u het pand te bezoeken zodat hij een volledig beeld krijgt van het ongedierteprobleem.
  • De ongedierte-expert zal alle relevante plekken van het pand inspecteren om de grootte van de infestatie te kunnen bepalen.
  • De ongedierte-expert zal zijn of haar bevindingen met u bespreken en u de meest geschikte en meest effectieve behandeling aanbevelen om het ongedierteprobleem te verhelpen.
  • Bovendien zal onze ongedierte-expert u preventief advies geven om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.