0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Fumigatie & gassing

Bij fumigatie wordt gas gebruikt om insectenplagen doeltreffend te verdelgen. Wij bieden een reeks effectieve fumigatiediensten in alle stadia van insectenontwikkeling.

Rentokil beschikt over een jarenlange ervaring in professionele fumigatie- en gassingbehandelingen. Onze gekwalificeerde en gespecialiseerde servicemedewerkers hebben allemaal een speciale en grondige opleiding genoten om deze behandelingstechnieken onder de knie te krijgen. Veiligheid is hierbij van essentieel belang. 

Fumigatie is een erkende methode voor de bestrijding van voorraadinsecten zoals kevers en motten. Deze techniek biedt een goede oplossing om bedrijven in sectoren zoals logistiek, stockage, voeding en landbouw te beschermen tegen infestaties van ongedierte. Zo kunnen goederen die via havens geïmporteerd worden zonder risico’s verder verspreid worden.

Fumigatie en gassing zijn beide behandelingen die onderworpen zijn aan zeer strikte reglementeringen. De experts van Rentokil kunnen u advies geven over de beste manier om uw goederen en stocks te beschermen tegen ongedierte.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.