0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Vlooienbestrijding

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er katten of honden wonen. Ze worden ook vaak aangetroffen na verhuizingen, in huizen waar voorheen huisdieren werden gehouden.

Vlooien kunnen ziektes overdragen, al komt dat in ons land zelden voor. De grootste overlast die ze veroorzaken bestaat uit het bijten van mensen en huisdieren.

Vlooien bijten niet enkel honden en katten. Ook andere harige dieren zoals konijnen, ratten, muizen en vee zoals varkens kunnen last hebben van vlooien.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Insecticides tegen vlooien

Vlooien hebben geen vleugels, maar ze hebben ongelooflijk krachtige benen. Deze benen stellen hen in staat lange afstanden te springen en zich gemakkelijk tussen u en uw huisdier te bewegen, en daarbij jeukende beten achter te laten.

Succesvolle vlooienbestrijding vraagt om een behandeling van zowel uw woning als uw huisdier(en), als u ze hebt.

Bij Rentokil, bieden wij een veilige, effectieve behandeling voor uw huis of bedrijf om uw probleem met vlooien op te lossen. Onze ervaren, lokale bestrijdingstechnici kennen de gewoontes van vlooien en voeren een behandeling uit die veilig is voor u, uw gezin en uw huisdieren.

 

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.

Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor vlooienbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in