0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Over Rentokil?

Al meer dan 85 jaar beschermt Rentokil bedrijven en particulieren in heel België en het Groothertogdom Luxemburg tegen alle soorten ongedierte.

Rentokil bestrijdt niet alleen ongedierte: een groot deel van onze activiteiten draait rond preventie – ervoor zorgen dat ongedierte geen kans maakt om uw bedrijf of huis binnen te dringen.

Contact Maatschappelijke zetel: Brandekensweg 2 2627 Schelle, 2627 Antwerpen - BTW en registratienummer: BE 0407.176.306/040093 - RPR Brussel - RPR Antwerpen.

De diensten van Rentokil

Het risico op ongedierte en de schade die ongedierte kan veroorzaken, is afhankelijk van de activiteiten van het bedrijf en de onmiddellijke omgeving. Het is dan ook belangrijk dat u zich laat adviseren door een expert in ongediertebestrijding en –preventie voor het uitwerken van een ongedierteplan op maat van de specifieke noden van uw bedrijf.

Rentokil, biedt u een breed spectrum aan diensten zodat u voor elk ongedierteprobleem een passende, effectieve oplossing hebt. Vooraleer een voorstel op papier wordt gezet, komt één van onze ongedierte-experts langs om een grondige inspectie (GRATIS voor bedrijven!) te doen en de eventuele risico’s op uw locatie te evalueren of om de bestaande problemen in kaart te brengen.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem bij bedrijven en particulieren.

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Kwaliteit gegarandeerd

Uw gecertifieerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMA, Belgian Pest Management Association.

De know-how van Rentokil

Rentokil Pest Control biedt u de nieuwste technologie die er op de markt van ongediertebestrijding te vinden is. Ons ervaren en degelijk opgeleid personeel staat garant voor een unieke service. Wij beschikken over een eigen Research & Development Centre waar constant gezocht wordt naar nieuwe oplossingen, producten en technieken om het ongedierte te slim af te zijn. Vooral “groene technologieën” waarbij geen biociden gebruikt worden, zijn een absolute prioriteit voor Rentokil.

Bewezen bescherming

 • Uitgebreide ervaring en expertise - We verzorgen al jarenlang de ongediertebestrijding en -preventie bij duizenden klanten, in alle sectoren, wereldwijd.
 • Sector specifieke expertise - We weten wat er nodig is om uw bedrijf effectief te beschermen tegen alle soorten ongedierte..

Betrouwbare service

 • Getraind en gecertificeerd personeel - Al onze servicemedewerkers hebben het intensieve trainingsprogramma van Rentokil afgerond. Ze zijn opgeleid om zelfstandig de ongediertebestrijding en -preventie op locatie uit te voeren.
 • Permanente opleiding - Gedurende hun hele loopbaan volgen onze ongediertebestrijders vervolg- en herhalingsopleidingen zodat zij steeds de allernieuwste technieken onder de knie hebben om het ongedierte op een efficiënte en effectieve manier te bestrijden.

De nieuwste producten

Ongedierte past zich snel en gemakkelijk aan. Helaas voor hen, maar Rentokil doet dat ook. Constant investeren in onderzoek en ontwikkeling is belangrijk voor ons om ongedierte één stap voor te blijven. De activiteiten van Research & Development worden altijd bepaald door de feedback van klanten: zij vertellen ons wat ze nodig hebben.

Rentokil: alles in één

 • Of u nu behoefte hebt aan betrouwbare ongediertepreventie, een snelle reactie op noodsituaties, training in ongediertepreventie voor uw werknemers of inspecties door onze deskundige biologen: Rentokil biedt de hulp die u nodig hebt.
 • Daarnaast beschikken wij over myRentokil, - ons uniek online & realtime rapportagesysteem dat u toelaat om 24/7, altijd en overal, alle ongedierte-activiteiten in uw bedrijf te raadplegen. Nu ook beschikbaar in een App voor uw SmartPhone.

Centraal aanspreekpunt

 • Wij kunnen onze multi-site klanten een centraal aanspreekpunt en lokale ondersteuning bieden, op basis van een nationale of internationale overeenkomst.
 • Dit geeft u zekerheid en continuïteit, op al uw vestigingen.

Discretie, snelheid en flexibiliteit

 • Wij bieden steeds een snelle service: u belt ons en wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.
 • Absolute discretie is bij Rentokil gewaarborgd.

Expertise op het gebied van wet- en regelgeving

Onze kennis van de relevante wet- en regelgeving geeft u gemoedsrust. Wij kennen de eisen van audit organisaties en helpen u om uw audits vlekkeloos te doorstaan. Rentokil biedt u:

 • Op maat gemaakte contracten
 • Regelmatige servicebezoeken om te controleren op ongedierte
 • QA-inspecties en pre-audit inspecties door speciaal opgeleide medewerkers

Ongediertebestrijding met respect voor het milieu

Ongedierte kan allerlei schade berokkenen aan bedrijven en huiselijke omgevingen, maar Rentokil probeert alle ongedierteproblemen zodanig op te lossen dat ze een zo klein mogelijke impact hebben op de natuurlijke omgeving. Milieubewuste ongediertebestrijding is een begrip bij al onze R&D-activiteiten.

Rentokil was een voorloper bij de ontwikkeling van geavanceerde controle- en detectiesystemen waardoor de hoeveelheid biociden die in het milieu terechtkomen, daalde. Er wordt enkel opgetreden wanneer er werkelijk problemen zijn. Rentokil leeft ook strikt alle gezondheids- en veiligheidswetten en -regels op en hiervoor wonnen we de voorbije jaren reeds verschillende awards.

Constante vernieuwing is voor ons bedrijf van cruciaal belang - naarmate het ongedierte zich ontwikkelt om zijn omgeving maximaal uit te buiten, ontwikkelen wij ook onze weringssystemen. Ook hier ligt de nadruk steeds op een zo beperkt mogelijke impact op het milieu. Bijvoorbeeld bij het Lumnia blijven de restanten van de vliegende insecten kleven op een kleefbord zodat het risico op besmetting door rondvliegende insectendeeltjes wordt beperkt. Zo ook houdt de RADAR knaagdieren vast in een afgesloten ruimte voor ze worden verwijderd. Op die manier wordt het risico op besmetting tot een minimum herleid.

Campagne voor verantwoord gebruik van rattengif

De campagne voor verantwoord gebruik van rattengif (Campaign for Responsible Rodenticide Use - CRRU) stimuleert een efficiënte inperking van knaagdieren met een verantwoord gebruik van rattengif om de wilde dieren te beschermen. Rentokil Pest Control is een grote voorstander van de CRRU-campagne en is een actief lid van deze organisatie.

Voor meer informatie, raadpleeg de CRRU website door op deze link te klikken

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Digitale ongediertebestrijding

Een reeks IoT-oplossingen voor ongediertebeheer die commerciële klanten ongeëvenaarde gegevens over ongedierte, inzichten en rapportage bieden om ongedierte proactief te voorkomen en te bestrijden