© 2024 Rentokil Initial plc is onderworpen aan de Belgische wetgeving. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke vermeldingen.
© 2024 Rentokil Initial plc is onderworpen aan de Belgische wetgeving. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke vermeldingen.
Algemeen ongedierte in België:
Muizen Ratten Bedwantsen© 2024 Rentokil Initial plc is onderworpen aan de Belgische wetgeving. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke vermeldingen.
Lees hier alles over de verschillende soorten houtworm: hun uitzicht, hun levenscyclus en hun gewoonten.
Informatie over spinnen en schorpioenen bij Rentokil Pest Control vindt u in de ongediertegids van Rentokil.
Meer informatie over het uiterlijk, de ontwikkeling en de leefwijze van voorraadinsecten? Consulteer de ongediertegids van Rentokil.
Hoe herken je de verschillende vliegensoorten: hoe zien ze eruit, wat is hun levenscyclus en hun gewoonten? Lees het hier.
Lees alles over het uitzicht, de levenscyclus en de gewoonten van de verschillende soorten kakkerlakken in de ongediertegids van Rentokil.
Lees hier alles over het uitzicht, de levenscyclus en de gewoonten van alle soorten vlooien. Neem bij een probleem met vlooien contact op met Rentokil.
Wat is het verschil tussen ratten en muizen?
Levensgwoontes en levenscyclus van muggen. Lees er alles over op de Rentokil website.
Het is belangrijk om te weten over welke soort motten het gaat om ze effectief te kunnen bestrijden. Motten bestrijden is werk voor een expert.
Lees hier alles over het uitzicht, de levenswijze en de gewoonten van mieren en contacteer ons mocht u overlast hebben ven mieren.
Voor meer informatie over het uitzicht, de ontwikkeling en de leefwijze van textielinsecten, verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil.
De meeste mieren hebben geen vleugels, maar tijdens de paarperiode van mieren kun je ineens zwermen vliegende mieren zien.
Om de juiste bestrijdingsmethode te kunnen inschakelen, is het belangrijk te weten met welke soort u te maken hebt. De Rentokil expert weet er alles over.
Kakkerlakken geven de voorkeur aan een warm en vochtig klimaat. Lees hier alles over de leefwijze en de voortplanting van kakkerlakken.
Het is belangrijk om wespen en bijen van elkaar te onderscheiden. Lees hier alles over de verschillende soorten stekende insecten.
Het verschil tussen ratten en muizen is niet altijd duidelijk. Lees hier hoe je deze dieren van elkaar kunt onderscheiden.
Alles lezen over de verschillende soorten muizen. Rentokil is de expert in het bestrijden van muizen. Hebt u een muizenplaag? Contacteer ons NU.
De tekenen van een bedwants en een tapijtkever worden wel eens met elkaar verward, maar er zijn wel degelijk verschillen. Lees er hier meer over.
Kakkerlakken zijn nachtdieren. Het duurt soms lang voordat u een plaag ontdekt. Lees hier hoe je een probleem met kakkerlakken kan opsporen.
Het verschil tussen hoornaars en wespen is hun grootte, het nest dat ze bouwen, hun voeding en hun levenswijze. Hoornaars zijn daarnaast ook agressiever.
Lees alles over hoe een vlieg zich ontwikkelt. Als u ziet hoe snel een vliegenplaag zich kan verspreiden, zult u snel actie ondernemen.
Hoe maak je het verschil tussen een wesp, een bij of een hommel? Lees er alles over op onze Rentokil post over de wespen.
Duiven kunnen in grote aantallen zij overlast bezorgen: ze maken lawaai, bevuilen veel bouwwerken en kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken.
Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van zilvervisjes en ovenvisjes, verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil.
Lees hier hoe mollen eruit zien, hoe ze zich voortplanten en wat hun gewoonten zijn. Rentokil is uw professionele mollenvanger.
De Duitse kakkerlak is één van de meest voorkomende kakkerlakken in onze regionen. Lees alles over zijn uiterlijk, zijn leefomgeving, zijn voeding.