0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen
  1. Home
  2. Blog
  3. Soorten

Soorten

Soorten wespen

Het is belangrijk om wespen en bijen van elkaar te onderscheiden. Lees hier alles over de verschillende soorten stekende insecten.

Soorten ratten

Om de juiste bestrijdingsmethode te kunnen inschakelen, is het belangrijk te weten met welke soort u te maken hebt. De Rentokil expert weet er alles over.

Vliegende mieren

De meeste mieren hebben geen vleugels, maar tijdens de paarperiode van mieren kun je ineens zwermen vliegende mieren zien.

Soorten mieren

Lees hier alles over het uitzicht, de levenswijze en de gewoonten van mieren en contacteer ons mocht u overlast hebben ven mieren.

Soorten motten

Het is belangrijk om te weten over welke soort motten het gaat om ze effectief te kunnen bestrijden. Motten bestrijden is werk voor een expert.

Soorten muggen

Levensgwoontes en levenscyclus van muggen. Lees er alles over op de Rentokil website.

Verschillen ratten en muizen

Wat is het verschil tussen ratten en muizen?

Vlooien: soorten

Lees hier alles over het uitzicht, de levenscyclus en de gewoonten van alle soorten vlooien. Neem bij een probleem met vlooien contact op met Rentokil.

Soorten houtworm

Lees hier alles over de verschillende soorten houtworm: hun uitzicht, hun levenscyclus en hun gewoonten.

Kakkerlakken: soorten

Lees alles over het uitzicht, de levenscyclus en de gewoonten van de verschillende soorten kakkerlakken in de ongediertegids van Rentokil.

Soorten vliegen

Hoe herken je de verschillende vliegensoorten: hoe zien ze eruit, wat is hun levenscyclus en hun gewoonten? Lees het hier.

Soorten voorraadinsecten

Meer informatie over het uiterlijk, de ontwikkeling en de leefwijze van voorraadinsecten? Consulteer de ongediertegids van Rentokil.

Soorten spinnen

Informatie over spinnen en schorpioenen bij Rentokil Pest Control vindt u in de ongediertegids van Rentokil.

Soorten muizen

Alles lezen over de verschillende soorten muizen. Rentokil is de expert in het bestrijden van muizen. Hebt u een muizenplaag? Contacteer ons NU.

Bedwants of tapijtkever: het verschil

De tekenen van een bedwants en een tapijtkever worden wel eens met elkaar verward, maar er zijn wel degelijk verschillen. Lees er hier meer over.

Ratten & muizen: verschillen

Het verschil tussen ratten en muizen is niet altijd duidelijk. Lees hier hoe je deze dieren van elkaar kunt onderscheiden.

De risico's van kakkerlakken

Kakkerlakken zijn nachtdieren. Het duurt soms lang voordat u een plaag ontdekt. Lees hier hoe je een probleem met kakkerlakken kan opsporen.

Ontwikkeling van kakkerlakken

Kakkerlakken geven de voorkeur aan een warm en vochtig klimaat. Lees hier alles over de leefwijze en de voortplanting van kakkerlakken.

Vliegen: ontwikkeling

Lees alles over hoe een vlieg zich ontwikkelt. Als u ziet hoe snel een vliegenplaag zich kan verspreiden, zult u snel actie ondernemen.

Soorten textielinsecten

Voor meer informatie over het uitzicht, de ontwikkeling en de leefwijze van textielinsecten, verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil.

Hoornaars en wespen: het verschil

Het verschil tussen hoornaars en wespen is hun grootte, het nest dat ze bouwen, hun voeding en hun levenswijze. Hoornaars zijn daarnaast ook agressiever.

Soorten zilvervisjes

Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van zilvervisjes en ovenvisjes, verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil.

Kenmerken van mollen

Lees hier hoe mollen eruit zien, hoe ze zich voortplanten en wat hun gewoonten zijn. Rentokil is uw professionele mollenvanger.

Duitse kakkerlak

De Duitse kakkerlak is één van de meest voorkomende kakkerlakken in onze regionen.

Rentokil België l Wespen l Herkenning problemen

Hoe maak je het verschil tussen een wesp, een bij of een hommel? Lees er alles over op onze Rentokil post over de wespen.