0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Digitale ongediertebestrijding en -preventie

Til uw ongediertebestrijding naar een hoger niveau van efficiëntie en controle met de digitale ongediertebestrijdingsoplossingen van Rentokil.

Ongedierte vormt elk jaar een groot risico voor bedrijven in diverse sectoren. Ze brengen schade toe aan de voorraad, verstoren de bedrijfsoperaties, drukken op de inkomsten en vormen een bedreiging voor de gezondheid, de veiligheid en de naleving van de voorschriften.

Rentokil maakt gebruik van digitale technologieën, waardoor faciliteiten 24/7 kunnen worden bewaakt, ongedierte proactief kan worden beheerd en voorkomen, in combinatie met ongeëvenaarde expertise, gegevens, analyses en rapportage om ervoor te zorgen dat aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan.

PestConnect

‘s Werelds eerste, volledig geïntegreerde ongediertebestrijdingssysteem, met 24/7 bewaking op afstand.

myRentokil

Real time rapportages over de ongediertebestrijding in uw bedrijf.

Digitale ongediertebestrijding: Blijf ongedierte een stap voor

De moderne wereld en zijn efficiëntie - verstedelijking, wereldwijde handel - evolueren in zo'n snel tempo dat het voortdurend groeiende en opkomende ongediertebedreigingen introduceert. Nieuwe uitdagingen van toenemende ongedierte- en bedrijfsdruk kunnen worden aangepakt door gebruik te maken van nieuwe technologie zoals IoT en cloud computing om ongedierte effectiever dan ooit tevoren te helpen monitoren, beheren en beheersen.

Geavanceerde, 24/7-oplossingen voor ongediertebestrijding

Toonaangevende digitale ongediertebestrijdingsoplossingen detecteren en vangen ongedierte en waarschuwen onze technici bij ongedierteactiviteit. Digitale ongediertebestrijding biedt nieuwe niveaus van efficiëntie en controle die u in staat stellen ongedierte proactief te bewaken, te beheersen en te voorkomen.

Geïntegreerde ongediertebestrijding

Rentokil implementeert uitgebreide geïntegreerde ongediertebestrijdingsprogramma's om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van de klant, om potentiële infestaties te beperken en uiteindelijk op lange termijn bedrijfskosten te besparen.

Consistentie mogelijk maken op alle locaties van klanten

Met 19.000 gecertificeerde technici in meer dan 80 landen bieden wij consistente oplossingen voor ongediertebestrijding in al uw vestigingen wereldwijd, terwijl wij werken volgens strenge Standard Operating Procedures die de lokale wet- en regelgeving ondersteunen en volgens overeengekomen Service Level Agreements.

Baanbrekende oplossingen

Wij passen ons snel aan veranderingen aan (soorten ongedierte, wettelijke eisen) en maken gebruik van de nieuwste technologie & innovaties om ervoor te zorgen dat onze klanten op het gebied van faciliteitenbeheer het hoogste niveau van ongediertebestrijding behouden. Dit biedt u bescherming tegen toekomstige ongedierteproblemen met de nieuwste, toonaangevende oplossingen.

Effectieve oplossingen die kosten helpen reduceren

Onze op maat gemaakte raamovereenkomsten voor klanten bieden u kostenbesparingen, zorgen voor een consistente bescherming tegen ongedierte en een consistent serviceniveau op uw hele terrein; dit alles terwijl u de risico's beperkt die uw reputatie en inkomsten beïnvloeden.

Eenvoudige controle en naleving

Wij begrijpen dat onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week controle moeten hebben. myRentokil, ons online ongediertebeheersysteem, biedt traceerbaarheid, transparantie en analytische hulpmiddelen ter ondersteuning van audits en naleving op al uw wereldwijde locaties.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.