0800 20 123 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Flexi Armour wering

Knaagdieren en overige ongedierte kunnen gebouwen binnendringen door gebruik te maken van structurele spleten van afvoeren tot deuren, ramen, leidingen en kabels, ventilatieopeningen en slecht passende panelen en dakbedekking.

Bel nu
Mail ons

Eenmaal binnen in uw gebouw kunnen knaagdieren een aanzienlijk risico vormen voor uw bedrijf. Ze dragen een breed scala aan ziektes met zich mee, kunnen voorraden fysiek besmetten, de infrastructuur van gebouwen beschadigen en kunnen uiteindelijk een negatieve invloed hebben op de reputatie van uw bedrijf.

Rentokil kan helpen uw bedrijf vrij te houden van plagen door preventieve maatregelen en geschikte weringoplossingen te implementeren om toegangsroutes te blokkeren.

We hebben meer dan 85 jaar ervaring met het bestuderen van ongediertegedrag om klanten innovatieve preventieve oplossingen te bieden. In ons Research & Development center hebben we de meest effectieve methoden en materialen ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen knaagdieren en ander ongedierte.

Preventie

Gaten en kieren worden opgevuld met een van de producten uit de Flexi Armour range. Met duurzame, knaagdierresistente materialen zorgen we ervoor dat naden en kieren worden afgedicht en gebouwen knaagdierbestendig zijn.

Voorkomen

Effectieve ongediertebestrijding vermindert het risico op schade veroorzaakt door knaagdieren en ander ongedierte. Hiermee worden aangeknaagde leidingen, kabels en deuren, schade door uitwerpselen, nestmateriaal en voedselverontreiniging voorkomen.

Beschermen

Door ratten en muizen duurzaam en effectief buiten het terrein te houden door ze ondoordringbaar te maken, wordt de toegang van knaagdieren tot voedsel en onderdak beperkt, waardoor populaties op natuurlijke wijze worden teruggedrongen, omdat er minder nakomelingen worden geproduceerd als er een gebrek aan middelen is om ze te voeden.

Ontdek de voordelen van de Flexi Armour Dock

 

Onze oplossingen voor ongediertewering

Het Flexi Armour assortiment - uw eerste verdedigingslinie tegen knaagdieren

Om knaagdieren te weren, hebben we een uitgebreide reeks ondoordringbare oplossingen om uw pand te versterken tegen het binnendringen van ongedierte. Flexi Armour is een van de meest effectieve oplossingen om risicovolle gebieden zowel binnen als buiten te beschermen. Van elk product in het assortiment is bewezen dat het aangeboren gedrag van knaagdieren wordt verstoord en ze afweert. Het assortiment omvat de producten Shield, Seal, Dock en Weep.

Flexi Armour Seal

Flexi Armour Seal vult gaten en openingen en bevat gebreide roestvrijstalen haken die in de kit zijn gemengd, waardoor het goed bestand is tegen knagen door knaagdieren. Dit product is specifiek ontwikkeld om gaten en kieren muiswerend af te dichten. Het is een geurloze, snelhardende, flexibele kit. Voordelen van de Flexi Armour Seal zijn: niet schadelijk voor het milieu, metaal detecteerbaar, antimicrobacterial, brandvertragend, overschilderbaar en verkleurt niet.

Flexi Armour Dock

Flexi Armour Dock dicht de openingen rond docklevellers met een slijtvast gaas van Kevlar en staal – waardoor knaagdieren er twee keer zo moeilijk doorheen kunnen knagen – en een zachter ondoordringbaar materiaal dat de openingen opvult. Dit materiaal is flexibel genoeg om de variaties in hoogte, grootte en bewegingsfrequentie van de dockleveller op te kunnen vangen, terwijl het ondoordringbaar is voor knaagdieren.

Flexi Armour Weep

Met Flexi Armour Weep worden stootvoegen afgedicht zonder metselwerk of stootvoegen te beschadigen. Het is gemaakt van zeer veerkrachtig, maar toch flexibel, roestvrij staal, dat ongedierte de toegang tot spouwmuren in diverse soorten gebouwen beperkt. Daarbij heeft het een lengte van maximaal 10 meter.

Flexi Armour Shield

Flexi Armour Shield is Rentokils oplossing voor het afdichten van kieren in gebouwen. Het is ideaal voor klanten in diverse sectoren die een effectieve, eersteklas oplossing nodig hebben. Deze zeer effectieve oplossing, die uniek is voor Rentokil, bestaat uit gebreid roestvrij staaldraad gaas in een sterke kleefband, waardoor het geschikt is voor gebruik buiten en binnen.

Geef ongewenste gasten geen ruimte

Knaagdieren zijn nieuwsgierige dieren die zich door de kleinste kieren weten te wringen op zoek naar voedsel en een schuilplek. Maar ook ander ongedierte zoals insecten weten uw pand binnen te komen, tenzij uw gebouw goed beschermd is door de juiste wering.

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.