0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken gedijen goed in stedelijke omgevingen en zijn een van de meest succesvolle plagen ter wereld geworden. Kakkerlakken worden aangetrokken door omgevingen waar voedsel, vocht en warmte is. Ze voeden zich met een breed gamma aan menselijk voedsel en organisch materiaal zoals karton, lijm, uitwerpselen, dode dieren en mede-kakkerlakken. Ze kunnen ziekten oppikken uit het vuil in hun omgeving en deze gemakkelijk overdragen op voedsel en oppervlakken.

Een professionele service is een van de meest betrouwbare manieren om kakkerlakken te bestrijden. Alleen professionele producten en oplossingen zijn krachtig genoeg om een ​​kakkerlakkeninfestatie in alle stadia van hun levenscyclus aan te pakken. Kakkerlakken planten zich snel voort, dus een klein probleem kan snel escaleren en een probleem worden voor uw eigendom. Bij kakkerlakken luidt het gezegde: 'er is er nooit maar één' en we raden ten zeerste aan om contact op te nemen met Rentokil bij het eerste teken van activiteit.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Inspectie en monitoring van kakkerlakken

Insectmonitoringunits kunnen de vroege detectie van kakkerlakken ondersteunen, zodat u snel actie kunt ondernemen en een infestatie onder controle kunt houden bij het eerste teken van kakkerlakactiviteit.

Kakkerlakken lokaas

Kakkerlakkenaas is een van de meest voorkomende methoden om kakkerlakken te bestrijden en is uiterst effectief in binnenlocaties zoals woon- en commerciële keukens, voedselverwerkings- en bereidingsruimten, hotels en ziekenhuizen.

Als een kakkerlak eenmaal aas heeft gegeten, keert hij vaak terug naar het nest om zijn uitwerpselen achter te laten. De met insecticiden beladen uitwerpselen, vloeistoffen en het uiteindelijke karkas van de geïnfecteerde kakkerlak zullen voldoende residueel bestrijdingsmiddel bevatten om andere kakkerlakken in dezelfde broedplaats te doden.

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

Uw kosten voor kakkerlakkenbestrijding zullen uiteindelijk de tijd en moeite weerspiegelen die nodig is om ze uit uw huis of bedrijf te verwijderen. De onderstaande lijst met factoren is van invloed op de prijs van kakkerlakkenbestrijding. Deze omvatten:

  • Grootte van de infestatie
  • Soort behandeling
  • Grootte van eigendom
  • Aantal behandelingen

Om Rentokil in staat te stellen u een nauwkeurige prijs te geven voor de behandeling van een kakkerlakkenplaag, is het vereist dat onze deskundige lokale verkopers de omvang van de infestatie volledig begrijpen, zodat ze de juiste behandeling kunnen aanbevelen en aanbieden.

Gerelateerde links

Meest voorkomende soort kakkerlak in België

Er leven wel 4.500 soorten kakkerlakken ter wereld. In België komen slechts twee soorten kakkerlakken regelmatig voor in onze woningen of bedrijfspanden. De Duitse kakkerlak en de Oosterse kakkerlak, waarvan de Duitse kak.kerlak verreweg het meest voorkomt

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.