0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Mierenbestrijding

Mieren reizen ver en lang op zoek naar voedsel, volgen de sporen die ze hebben getrokken en groeperen zich rond de voedselbron, waardoor ze overlast veroorzaken in huizen, organisaties en bedrijven.

Hoewel er een breed scala aan doe-het-zelf producten beschikbaar is voor mieren, is voor effectieve bestrijding een professionele ongediertebestrijdingsdienst nodig om controle te krijgen en herinfectie te voorkomen.  Onze ongediertebestrijdingstechnici kennen de gewoonten van de verschillende soorten mieren en kunnen de meest geschikte en effectieve oplossingen bieden.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Mieren bestrijden door een professionele ongediertebestrijder

Hoewel doe-het-zelfproducten een goede oplossing zijn voor kleine mierenproblemen, is voor grotere of terugkerende mierenplagen - vooral voor faraomieren en Rogers mieren die hun nesten in gebouwen bouwen - professionele mierenbestrijding nodig.

De servicemedewerkers van Rentokil kennen de gewoonten van elke soort en beschikken over een breed assortiment krachtige producten om mieren aan te pakken.

Rentokil biedt professionele mierenbestrijding en behandelt ook de meeste andere ongedierteproblemen in huis. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Hoe bereidt u zich voor op uw mierenbehandeling?

Nadat u een afspraak heeft ingepland bij ons, kan u zich beginnen voor te bereiden op ons servicebezoek. In onderstaande checklist vindt u een aantal voorbereidende stappen om te zorgen voor een effectieve eliminatie van mieren - en om ze buiten te houden.

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.