0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Servicemedewerkers

Onze servicemedewerkers staan altijd voor u klaar

Rentokil heeft meer dan 90 servicemedewerkers in België die vanuit ons nationaal netwerk van plaatselijke kantoren werken. Er is dus altijd een technicus in de buurt. Al onze servicemedewerkers hebben het strenge opleidingsprogramma van Rentokil Pest Control doorlopen en beschikken daardoor over een kennis die uniek is in de sector. In de loop van hun carrière volgen onze technici ook bijkomende opleidingscursussen over specifieke technische aspecten van ongediertebestrijding.

Onderhoudstechnici doen de regelmatige onderhoudsbezoeken waar zoveel Belgische bedrijven ondertussen op rekenen. Vaak bouwen onze technici een nauwe professionele relatie op met hun klanten, die hun praktische tips, maar ook de nauwgezette manier waarop ze hun inspecties en eventuele noodzakelijke behandelingen uitvoeren erg op prijs stellen.

Gun uw organisatie ook de aandacht van één van onze hoog opgeleide Rentokil technici en vertrouw op onze jarenlange jaar ervaring in ongediertebestrijding in België.

Service Supervisor

Ondersteuning en opleiding voor optimale prestaties

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.