0800 20 123 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Service Supervisors

De Rentokil Service Supervisors

Rentokil Pest Control België beschikt over een team van Service Supervisors die vanuit ons nationaal netwerk in heel België actief zijn. Er is dus steeds iemand in de buurt om u te helpen als het nodig is. Service Supervisors ondersteunen onze technici, voeren inspecties uit bij klanten en maken gedetailleerde analyses van uw productieprocessen en ongedierterisico's.

Alle Rentokil Service Supervisors beschikken over een relevant diploma en genoten bovendien een grondige praktijkopleiding ‘on the field’ waarin de verschillende aspecten van ongediertebestrijding uitgebreid aan bod kwamen. Ze zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van gedetailleerde onderzoeken om de oorzaak van eventuele problemen op te sporen en praktische aanbevelingen te doen voor de oplossing van het probleem. De kennis en ervaring van de Rentokil Service Supervisors zijn van onschatbare waarde in de voedingsindustie en de farmaceutische sector. De bedrijven in deze sectoren vinden bij Rentokil diensten en garanties die ze elders niet kunnen vinden.

Wetgeving

Rentokil staat u bij om in regel te zijn met de wetten en normen die van kracht zijn.

Auditondersteuning

Begeleiding en aanbevelingen tijdens auditcontroles.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.