0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Insecten in vochtige omgevingen

Vochtige plaatsen, donkere plaatsen waar maar weinig zonlicht is, slecht geventileerde plaatsen , …. stuk voor stuk ideale omgevingen voor insectenplagen. En plots lopen er allerlei kleine beestjes rond in uw kelder. Misschien vinden ze zelfs de weg naar uw keuken of badkamer. Pissebedden, springstaarten of zilvervisjes zijn de meest voorkomende insecten die bij ons voorkomen in vochtige omgevingen. Hoewel ze vies zijn en beschouwd worden als ongedierte - vooral als ze zich in de woonvertrekken bevinden - zijn ze onschadelijk voor de gezondheid. Maar ze kunnen echter wel materiële schade berokkenen.

Het is belangrijk dat u de situatie niet laat aanslepen. U moet de oorzaak van het vocht achterhalen en er iets aan doen zodat het droog wordt en de ruimte goed verluchten.

Als u er niet in slaagt om het probleem op te lossen, neem dan contact op met Rentokil op het GRATIS nummer 0800 20 160 stuur ons een e-mail.

Onze wespenoplossingen

Wespen in de nabijheid van huizen of terrasjes van HoReCa uitbaters vallen mensen lastig, creëren vaak paniek en kunnen soms zelfs gevaarlijk zijn.

  • Professionele verwijdering van wespennesten
  • Wespenpotten voor buiten, zonder het gebruik van insecticides
  • Snelle, efficiënte en veilige interventie door Rentokil experts
Pour plus d'information

Gerelateerde posts