(+32) 800 26 735 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Vraag het aan de expert: tips voor preventieve ongediertebestrijding bij knaagdieren

Lees alles over de soorten ongedierte die het meest voorkomen in onze streken en die zich gemakkelijk infiltreren in onze woon- en werkomgeving.

Rentokil Pest Control, de expert in ongediertebestrijding en -preventie, is uw partner om u af te helpen van ongedierte. Onze ongediertebestrijding is snel, effectief, milieusparend en wordt uitgevoerd in alle veiligheid door professioneel opgeleide servicemedewerkers. Zij weten exact welke methode zij moeten toepassen in functie van het type ongedierte en de omstandigheden waarin de ongediertebestrijding moet gebeuren. Ongediertebestrijding bij Rentokil garandeert u de laagst mogelijke impact op het milieu: onze experts gebruiken slechts de strikt noodzakelijke hoeveelheden producten zodat enkel het te bestrijden ongedierte bestreden wordt zonder hinder voor andere organismen.

Vermijd onveilige en onhygiënische toestanden en zorg ervoor dat ongedierte uw huis niet kan binnendringen en uw kinderen of gasten niet aan het schrikken kunnen brengen.

Met Rentokil kiest u voor een betrouwbare partner voor uw ongediertebestrijding met een bewezen effectieve aanpak van eender welk ongedierteprobleem.

Contacteer ons op het GRATIS nummer (+32) 80026735 of stuur ons een email.

Muizen

Muizen zijn op zoek naar eten en beschutting om hun nest te maken op zolders, in valse plafonds, ... . Ze knagen aan alles en kunnen schade berokkenen.

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn nachtdieren en houden van warme en vochtige omstandigheden. Ze zijn dragers van besmettelijke ziektes.

Vliegen

Vliegen zijn lastig maar ook erg onhygiënisch. Ze kunnen ziektes overbrengen. U houdt ze dus beter buiten voordat ze uw eten besmetten.

Ratten

De bruine rat komt veel voor in onze streken. Een probleem met ratten herkent u aan de uitwerpselen en de karakteristieke geur die ze verspreiden. Ze zijn gevaarlijk voor de veiligheid en de gezondheid. Ratten bestrijden is dus een must.

Vlooien

Vlooien zijn een veel voorkomend probleem als u huisdieren in huis hebt. Vlooien bestrijden is echt werk voor specialisten. Zelf krijgt u deze engerds moeilijk weg.

Bedwantsen

Bedwantsen komen steeds meer voor. Eens ze binnen zijn, is het erg moeilijk ze weer weg te krijgen. Bedwantsen bestrijden vraagt een professionele aanpak.

Mieren

Mieren komen naar binnen om voedsel te vinden en worden vooral aangetrokken door zoet. Een mierenkolonie kan wel 500.000 mieren tellen. Ze zijn dus vooral lastig omdat ze talrijk zijn.

Duiven

Een overpopulatie duiven kan ernstige schade veroorzaken. Hun uitwerpselen beschadigen gevels en autokoetswerk. Bovendien verspreiden ze allerlei ziektes. Duivenwering is dus aan te raden.

Houtworm

Houtworm doet zich tegoed aan uw houten constructies of meubels. Het is essentieel het probleem professioneel aan te pakken zodat de schade beperkt blijft.

Knaagdieren zijn opportunistisch en worden altijd aangetrokken tot gebouwen voor beschutting en de overvloed aan water en voedsel die ze bieden. Gelukkig zijn er stappen die bedrijven kunnen nemen om te voorkomen dat knaagdieren en ander overlastgevend ongedierte zich hier vestigen. 

 

Zijn vaak motten of larven in bloem, pasta of ander voedsel. Probeer alles hermetisch te verpakken zodat ze uw eten niet kunnen besmetten.

Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om ongediertebestrijding.

het gezegde "voorkomen is beter dan genezen": het is gemakkelijker om te voorkomen dat iets gebeurt dan om schade die al is aangericht te herstellen. En dit is ongetwijfeld waar als het gaat om ongedierte. In feite hebben we het bij Rentokil net zo vaak over "ongediertepreventie" als over "ongediertebestrijding".

 

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om ongediertebestrijding.

  • 24/7 monitoring en detectie
  • Eenvoudige en realtime rapportages via de MyRentokil applicatie
  • Zowel inzetbaar voor single sites als multisites
Voor meer informatie

Gerelateerde posts