0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Schade door zilvervisjes

Zilvervisjes die in uw keukenkasten rondlopen en uw eten besmetten met bacteriën en schimmels die aan hun pootjes plakken, is uiteraard niet erg hygiënisch.

Zilvervisjes komen vaak het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding. Door hun broze exoskelet worden ze snel geplet: de achterblijvende stoffige substantie kan overlast veroorzaken.

Zilvervisjes zijn eigenlijk onschadelijk maar ze kunnen wel als hinderlijk ervaren worden. Zilvervisjes zijn pas schadelijk als ze in grote aantallen aanwezig zijn. Hun voorkeur gaat uit naar koele, vochtige omgevingen (75% à 95% luchtvochtigheid) zoals kelders, toiletten, badkamers en keukens. Ze voeden zich met organisch materiaal - vooral suikers en wat complexere koolhydraten (stijfsel, zetmeel). Zilvervisjes verkiezen dan wel zetmeelrijk voedsel maar ze kunnen ook cellulose verteren. Hierdoor zijn ze in staat om nogal wat schade toebrengen aan uw schilderijen, foto’s, boeken en (behang)papier.

Zilvervisjes in uw bedrijf

In bedrijven vind je zilvervisjes en papiervisjes vaak in het archief, waar ze belangrijke documenten kunnen beschadigen. Daarnaast komen zilvervisjes vaak voor in het toilet of in de kleedruimte, omdat de luchtvochtigheid daar hoog is.

Zilvervisjes kunnen niet alleen uw eigendommen beschadigen. Ze zijn ook schadelijk voor uw reputatie. Als uw probleem met zilvervisjes echt groot is, kan dit leiden tot verlies van klanten en inkomsten.

Zilvervisjes bestrijden

De Rentokil service medewerkers weten waar zilvervisjes zich het liefst ophouden en kennen hun gewoontes en levenscyclus. Hierdoor kunnen zij een plaag van zilvervisjes efficiënt en effectief bestrijden.

Onze technici gebruiken niet méér producten dan nodig zodat de impact op het milieu tot een strikt minimum beperkt blijft. bovendien is de bestrijding veilig voor u, uw gezin en uw medewerkers.

Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u ons GRATIS bellen op het nummer 0800 20 123, of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en bedrijven.

  • Professionele opvolging
  • Een professionele partner kan u helpen bij het voorkomen en behandelen van infestaties.
  • Snelle, efficiënte en veilige interventie door Rentokil experts
Voor meer informatie

Gerelateerde posts