0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

CEPA certificatie voor Rentokil

Rentokil CEPA certificatie 

Rentokil Pest Control, de marktleider op wereldniveau inzake ongediertebestrijding en –preventie, is het eerste bedrijf in België en Luxemburg dat de CEN EN 16636-norm uitgereikt krijgt door  CEPA (Confederation of European Pest Management Associations).

De CEN-norm  EN 16636 « Ongediertediertebestrijding » is een volledig nieuwe norm die werd geïntroduceerd in januari 2015 speciaal voor de sector van de ongediertebestrijding. Hij werd in het leven geroepen door CEPA (Confederation of European Pest Management Associations) – een organisatie waarvan Rentokil lid is – in nauwe samenwerking met de CEN (European Committee for Standardization). De grootste spelers uit de sector – waarvan Rentokil deel uitmaakt – werden gevraagd om mee te werken aan de uitwerking van deze norm.

In januari 2016, werd Rentokil Pest Control België en Luxemburg – marktleider in beide landen – als eerste professioneel bedrijf in ongediertebestrijding officieel gecertificeerd door het Bureau Veritas.  Het «CEN EN  16636» label geeft aan dat Rentokil werkt volgens de procedures die in deze norm omschreven staan.

CEPA

De CEPA certificatie : wat is dat?

De CEPA certificatie beschermt de Europese burgers en de omgeving waarin zij leven tegen de risico’s voor de openbare gezondheid en verbetert en handhaaft de hygiëne- en gezondheidsnormen.

De EN 16636 norm die een feilloos auditsysteem en een service van zeer hoge kwaliteit garandeert, is een belangrijke stap voor de sector van de professionele ongediertebestrijding. Bertrand Montmoreau, president van CEPA verklaart: « De ontwikkeling van deze nieuwe norm en het certificatiesysteem van CEPA maken dat klanten in volledig vertrouwen een beroep kunnen doen op de diensten van het gecertificeerd bedrijf.”

Rentokil als wereldwijde marktleider in professionele ongediertebestrijding en –preventie bewijst door deze samenwerking met CEPA dat het erg begaan is met de kwaliteit van de geleverde services aan haar klanten.   Rentokil is het eerste ongediertebestrijdingsbedrijf dat deze CEPA certificatie voor België en Luxemburg op zak mag steken. Maar alle andere Europese landen waar Rentokil actief is, zullen weldra vast en zeker het voorbeeld van België volgen.

Het Quality Team van Rentokil heeft deze certificatie tot op het kleinste detail voorbereid totdat werd voldaan aan alle criteria die de EN 16636-norm voorschrijft. Voor meer informatie over deze certificatie verwijzen wij u graag door naar de website van CEPA (www.cepa-europe.org).

Over Rentokil Pest Control

Rentokil Pest Control is wereldwijd marktleider in ongediertebestrijding en –preventie. Wij leveren vooral diensten aan bedrijven, maar ook particulieren kunnen door onze experts geholpen worden. Rentokil is actief in meer dan 60 landen en stelt 12.000 servicemedewerkers tewerk die garant staan voor een snelle, betrouwbare en professionele service – waar u ook woont.  Rentokil behandelt problemen steeds discreet en met respect voor het milieu en ontwikkelt steeds nieuwe producten om het ongedierte telkens 1 stapje voor te zijn. Welk probleem u ook hebt – insecten, knaagdieren, vogels, houtworm, mollen – Rentokil is uw partner!

Ongediertebestrijding

  • Veilige, effectieve ongediertebestrijding met respect voor het milieu
  • Een breed scala aan opties voor rattenbeheersing, afgestemd op de behoeften van uw huis en bedrijf
  • Met meer dan 1.500 lokale, gecertificeerde ongediertebestrijders, bieden wij een snelle-reactiedienst
Voor meer informatie

Gerelateerde posts