0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Bedankt

Beste lezer,

In deze laatste blog van dit jaar, pakken we het eens anders aan. Waar we u gewoonlijk graag nieuwe dingen bijbrengen met betrekking tot ongedierte via onze blog, wil ik me deze keer persoonlijk tot u richten.

Samen met u allicht, hebben we een dubbel gevoel bij dit eindejaar. Opgelucht enerzijds, dat we dit toch wel bizarre jaar kunnen afsluiten. 2021 zal ons opnieuw uitdagen, maar het afgelopen jaar bleek dat we, als samenleving maar ook als bedrijf, over de nodige kracht beschikken om grote uitdagingen positief te benaderen.

Het gevoel dat nu overheerst, is dankbaarheid. Een enorme dank aan alle zorgmedewerkers die nu, zichtbaarder dan ooit, het beste van zichzelf geven in de moeilijkste omstandigheden. Het was een eer hen, bijvoorbeeld, begin dit jaar te mogen ondersteunen met mondmaskers toen dit voor hen van levensbelang was. De mensen drukten me op het hart hoeveel dit voor hen betekende.

Bedankt

Daarnaast ben ik enorm trots op onze grote Rentokil Pest Control familie. Onze technische experts bleven in de weer om onze klanten te helpen en te servicen. Onze vertegenwoordigers zochten en vonden een goed evenwicht tussen werken vanop afstand en bezoeken veilig uitvoeren wanneer nodig. Onze overige teams ruilden de kantoren in voor telewerk en bleven daar even gemotiveerd aan de slag voor u, onze klant. Nooit had ik de flexibiliteit en motivatie van onze teams zo hoog ingeschat.

De desinfectieservice die we aanbieden, kwam meer dan ooit in de spotlight te staan. Als werkgever was het ook voor ons een zeer bewuste keuze om onze kantoren op zeer regelmatige basis te ontsmetten. Op die momenten voelden we de drive en de motivatie van onze mensen. Ik laat u graag meegenieten van de fijne sfeer die heerst tussen onze medewerkers.

Rentokil Pest Control familie

Daarnaast ben ik ook onze klanten enorm dankbaar. Dankzij hun vertrouwen in Rentokil Pest Control en onze jarenlange ervaring, konden wij onze vertrouwde service blijven aanbieden. Bedankt aan hen, dat wij hen dit uitzonderlijke jaar mochten helpen op het gebied van ongedierte en desinfecties. Ook in 2021 staat Rentokil Pest Control klaar voor iedereen die proactief of reactief ongedierte wil tegengaan en voor alle organisaties die de veilige keuze maken om hun gebouw(en) te desinfecteren.

Ik wil elk van u en uw geliefden een gezond eindejaar wensen en laat ons samen uitkijken naar een hoop- én succesvol 2021.

 Met vriendelijke groeten,

Tom Lorré

Country Manager
Rentokil Pest Control Belgium & Luxembourg

 

Ongediertebestrijding

  • Veilige, effectieve ongediertebestrijding met respect voor het milieu
  • Een breed scala aan opties voor rattenbeheersing, afgestemd op de behoeften van uw huis en bedrijf
  • Met meer dan 1.500 lokale, gecertificeerde ongediertebestrijders, bieden wij een snelle-reactiedienst
Voor meer informatie

Gerelateerde posts