myRentokil rapportage

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

myRentokil - digitale rapportage

Ongediertebestrijding en -preventie kan erg tijdrovend zijn. Het is erg belangrijk dat u perfect weet waar de grootste risico’s voor uw bedrijf schuilen zodat u uw ongediertepreventie en –bestrijdingsplan hierop kan afstemmen. Ook wil u beschikken over degelijke rapporten, trendanalyses en grafieken die u nodighebt voor controles van auditorganisaties.

myRentokil (de verbeterde versie van PestNetOnline) is het online rapportage- en analysesysteem van Rentokil. Het systeem is 24/7 toegankelijk en geeft realtime informatie over de ongedierte-activiteit binnen uw bedrijf.

Het systeem is 24/7 toegankelijk en geeft realtime informatie over de ongedierte-activiteit binnen uw bedrijf. myRentokil is nu ook beschikbaar in een light versie op uw smartphone. (iPhone* en Android). Op onze speciale myRentokil app pagina leest u er meer over.

De belangrijkste bekommernis bij de ontwikkeling van myRentokil was gebruiksvriendelijkheid. Werken met myRentokil is zeer intuïtief en u zal er zeker snel mee weg zijn – zelfs als u gewoon bent om met een ander systeem te werken.

De voordelen voor u

  • Gebruiksvriendelijk: in een minimum van tijd bent u ermee weg
  • Gemakkelijk navigatiesysteem
  • Controle: altijd en overal kunt u de informatie over ongedierteactiviteiten - ook uit het verleden – bekijken en delen met anderen
  • Zowel voor bedrijven met één enkele locatie als bedrijven met meerdere locaties
  • Volledig inzicht in alle bezoeken en aanbevelingen van onze servicemedewerker
  • Audit: gebruik de rapporten, grafieken en trendanalyses van myRentokil om te voldoen aan de vereisten van auditors – u weet zeker dat u voldoet aan hun regels en standaarden

U kan op uw twee oren slapen: myRentokil beheert u uw ongediertepreventie en –bestrijding altijd en overal en nu zelfs ook op uw Smartphone. U kan zich met een gerust geweten focussen op uw andere taken: Rentokil rekent af met het ongedierte.

myRentokil : hoe werkt het

Tijdens zijn periodieke bezoeken scant uw vertrouwde Rentokil service medewerker elke barcode zodat u zeker weet dat er een controle heeft plaatsgevonden. Alle details over de ongedierte-activiteit in uw bedrijf en de aanbevelingen die u als klant moet opvolgen, voert hij in het systeem in met zijn draagbare computer. Deze gegevens worden via een beveiligde lijn doorgestuurd naar de Rentokil servers en zijn onmiddellijk beschikbaar.

Met myRentokil is alles veel gemakkelijker opvolgbaar. Dit systeem is een onmisbare tool voor een vlotte beheersing van al uw ongediertepreventie en –bestrijdingsactiviteiten. Bovendien is het een essentieel hulpmiddel om uw audits vlekkeloos te doorstaan omdat u met één enkele druk op de knop toegang hebt tot verschillende analyses en grafieken.

Of u verantwoordelijk bent voor één enkele site of voor meerdere sites die al dan niet geografisch verspreid liggen: myRentokil toont u altijd en overal de gegevens die u nodig hebt om uw ongediertebestrijding en -preventie goed te kunnen opvolgen en eventuele auditcontroles glansrijk te doorstaan. Het rapportagesysteem maakt dat u tijd kan besparen en geeft u gemoedsrust omdat u weet dat alles onder controle is. myRentokil is geschikt voor bedrijven uit allerhande sectoren en wordt speciaal aanbevolen voor bedrijven uit de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie waar een absolute nultolerantie voor ongedierte een must is. Voor meer informatie over myRentokil, contacteer ons op het GRATIS nummer 0800 20 123 of stuur een e-mail.

Directe toegang 24/7

recommend

Directe toegang 24/7 tot alle essentiële gegevens zodat u snel kan reageren als het nodig is.

Beveiligde, online toegang

safe

Beveiligde, online toegang tot myRentokil vanuit iedere browser. Gegarandeerd veilige opslag: geen verlies van documenten.

Handig

multisite

Handig – zowel voor single site als voor multi-site klanten.

Realtime rapportering

real time

Realtime rapportering over al uw ongediertepreventie en –bestrijdingsactiviteiten in duidelijke dashboards. Altijd de meest recente informatie bij de hand.

Trendanalyses

pest trend

Mogelijkheid tot het creëren van trendanalyses waarmee u vergelijkingen kan maken met voorgaande periodes – tot op detectorniveau. Alle gegevens kunnen in grafieken of tabellen geplaatst worden en geëxporteerd naar Excel voor verdere analyse.

Auditorganisaties

audit

Onmisbare tool voor het voorleggen van bewijsstukken aan auditorganisaties.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login