Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Insectenbestrijding

Rentokil is dé expert in insectenbestrijding. Wij gebruiken zowel innovatieve als traditionele methodes om uw problemen met insecten op te lossen. De eisen van de klant staan hierbij centraal. Wij werken een offerte op maat uit om een bestrijdingsplan uit te werken dat volledig aansluit op de specifieke situatie van de klant.

Rentokil biedt een uitgebreid gamma aan doeltreffende producten die speciaal werden ontwikkeld om snel en effectief vliegende, kruipende en bijtende insecten te bestrijden.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Effectieve insectenbestrijding met professionele producten

Wering van insecten

Uw gebouw weren tegen insecten is de beste preventie

Insecticides

Een uitgebreid aanbod van professionele producten voor een optimaal resultaat

Wespenval

Doeltreffende oplossing tegen wespen

Feromonenval

Veilige en effectieve oplossing tegen problemen met motten

Insecticides: gebruik

Insecten hebben vind je in allerlei afmetingen en vormen. Vliegen en mieren kunnen erg lastig zijn, maar bijtende insecten zijn soms nog erger. Wespen worden soms een echte overlast et sommige andere insecten doen zich te goed aan uw voedselvoorraden en voedingswaren en eten zo letterlijk uw winsten op.

Gelukkig heeft Rentokil tal van insecticides ter beschikking om problemen met insecten aan te pakken. Of ze nu vliegen, kruipen, bijten of steken … als ze overlast veroorzaken, moeten ze bestreden worden en Rentokil heeft de juiste bestrijdingsmiddelen en methoden ter beschikking om insectenplagen veilig aan te pakken.

De Servicemedewerkers van Rentokil zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die biociden kunnen hanteren op een verantwoorde manier - met respect voor het milieu en zonder dat andere organismen er hinder van ondervinden.

Wering van hinderlijke insecten

U wilt geen insecten in uw gebouwen? De insectenwering van Rentokil Pest Control is de eerste stap in een efficiënte strategie voor insectenbestrijding. Onze ervaren adviseurs kunnen uw gebouw grondig inspecteren en alle plaatsen in kaart brengen waar insecten zouden kunnen binnendringen - zowel vliegende als kruipende insecten, zoals mieren en krekels, dit is een risico-inventarisatie. Onze verkoopadviseurs zullen vervolgens een aantal op maat gemaakte maatregelen treffen om alle insecten op een afstand te houden. De voordelen van insectenwering zijn:

  • Kan het gebruik van pesticiden in uw gebouw verminderen
  • Natuurlijke ventilatie kan behouden blijven
  • Ook bladeren, afval en ander vuil blijven buiten

Fumigatie & gassing

Rentokil beschikt over een jarenlange ervaring in professionele fumigatie- en gassingbehandelingen. Onze gekwalificeerde en gespecialiseerde servicemedewerkers hebben allemaal een speciale en grondige opleiding genoten om deze behandelingstechnieken onder de knie te krijgen. Veiligheid is hierbij van essentieel belang.

Fumigatie is een erkende methode voor de bestrijding van voorraadinsecten zoals kevers en motten. Deze techniek biedt een goede oplossing om bedrijven in sectoren zoals logistiek, stockage, voeding en landbouw te beschermen tegen infestaties van ongedierte. Zo kunnen goederen die via havens geïmporteerd worden zonder risico’s verder verspreid worden.

Fumigatie en gassing zijn beide behandelingen die onderworpen zijn aan zeer strikte reglementeringen. De experts van Rentokil kunnen u advies geven over de beste manier om uw goederen en stocks te beschermen tegen ongedierte.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login