voedselveiligheid

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Voedsel veiligheid en ongediertepreventie

Bedrijven die voedsel verkopen, verwerken of klaarmaken moeten voldoen aan steeds strenger wordende voorschriften, standaarden en wetten inzake voedsel veiligheid.

Een effectieve en veilige ongediertebestrijding en -preventie is slechts één van de vele eisen die aan de voedingsindustrie gesteld worden zodat zij 100% in regel zijn met de voorschriften voor voedsel veiligheid - en dit over de gehele voedselketen: van op de boerderij tot op het bord.

Kom hier meer te weten over voedsel veiligheid. Lees welke impact voorschriften en standaarden kunnen hebben op uw bedrijf.

Impact van voedselveiligheid op uw bedrijf

Elk jaar zijn er tientallen gevallen van bedrijven die te maken krijgen met de lastige gevolgen, de schaamte en de negatieve financiële impact die een ongedierteplaag met zich meebrengt.  

Elk bedrijf dat met voedsel te maken heeft, moet permanent waakzaam zijn - van het pizzarestaurant in Milaan dat haar deuren moest sluiten ten gevolge van een infestatie van kakkerlakken tot de betere voedingszaak in hartje Londen dat in 2012 verplicht werd om een aantal maanden te sluiten omdat het management geen goed preventieplan tegen ongedierte kon voorleggen.

Enkele cijfers over voedselveiligheid

Voedselvergiftiging

Innovatie rond voedselveiligheid

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login