rentokil-nuestra-historia

Kwaliteits certificaten

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Kwaliteit certificaten

De diensten die Rentokil levert beantwoorden aan de kwaliteitsnormen en -eisen van onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Onze kwaliteitsstandaarden en werkprocedures worden voortdurend aangepast om onze kwaliteit te verbeteren en in te spelen op de eisen van de klant. Onze klanten zijn in goede handen van onze gekwalificeerde servicemedewerkers.

VCA

Rentokil is niet enkel begaan met de Veiligheid & Gezondheid van haar eigen werknemers. Wij vinden het ook erg belangrijk dat de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van alle personen die betrokken zijn bij de uitvoering van onze diensten gegarandeerd is.

“VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een certificatieproces waarbij een certificatie-instelling op basis van een doorlichting van het bedrijf en zijn werklocaties nagaat of de aanvrager voldoet aan de beoordelingscriteria voor certificatie van VCA. Sinds 1 september 1999 is ook een Belgische VCA-structuur operationeel binnen de koepel van de vzw BeSaCC-VCA en met het Uitvoerend Comité van Deskundigen (UCvD) als centraal orgaan. De term VCA is bijna uitgegroeid tot een handelsmerk zowel voor opdrachtgevers als als voor opdrachtnemers of contractors. ” (bron:http://www.besacc-vca.be/)

CEPA

De EN 16636 norm « Ongediertebestrijding » is een gloednieuwe norm die gepubliceerd werd in januari 2015 - specifiek voor de sector ongediertebestrijding. Deze norm werd in het leven geroepen door CEPA (Confederation of European Pest Management Associations) - waarvan Rentokil lid is  - in samenwerking met de CEN  (European Committee for Standardization).  De grote spelers uit de branche werden uitgenodigd om mee te werken aan de uitwerking van deze norm.

In januari 2016 werden Rentokil Pest Control België en Luxemburg officieel gecertificeerd door het bureau Veritas Certifations. Het CEPA EN  16636 label betekent dat Rentokil beantwoordt aan de hoogste eisen die gesteld kunnen worden aan een bedrijf dat actief is in ongediertebestrijding en -preventie. Meer lezen.

EcoVadis Certificatie

Steeds meer bedrijven zijn begaan met de duurzaamheid van hun productieprocessen en services en verwachten ook van hun leveranciersketen dat zij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel dragen. Duurzaamheid wordt alsmaar vaker een selectiecriterium bij de kezue van een leverancier.

EcoVadis heeft als doel het verbeteren van milieu en sociale praktijken van bedrijven door gebruik te maken van de invloed van wereldwijde supply chains. EcoVadis beschikt over het eerste samenwerkingsplatform dat duurzaamheidsscores voor internationale toeleveringsketens biedt.  De EcoVadis methodologie dekt 21 criteria over vier thema's: Milieu, Eerlijke arbeidspraktijken, ethiek/eerlijke zakelijke praktijken en supply chain.

Rentokil heeft over de jaren heen hard gewerkt aan de uitwerking van een aantal strategieën die als doel hebben om daadwerkelijke verbeteringen te verwezenlijken inzake Health & Safety zowel voor ons personeel als voor onze klanten. Onze servicemedewerkers worden continu opgeleid om te werken onder veilige omstandigheden. Zij moeten strikte veiligheidsvoorschriften respecteren zodat het uitvoeren van onze service veilig is – zowel voor hen als voor onze klanten. Ondanks het feit dat het vaak onvermijdelijk is om te werken met toxische producten om een kwalitatieve ongdiertebestrijding en –preventie te kunnen garanderen, streeft Rentokil ernaar om zijn ecolologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. Het respect voor het milieu is één van onze grootste bekommernissen en dit vertaalt zich in een verantwoord en gelimiteerd gebruik van producten en een weldoordacht afvalbeheer. Lees meer...

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login