rentokil-nuestra-historia

Kwaliteits certificaten

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Kwaliteit certificaten

De diensten die Rentokil levert beantwoorden aan de kwaliteitsnormen en -eisen van onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Onze kwaliteitsstandaarden en werkprocedures worden voortdurend aangepast om onze kwaliteit te verbeteren en in te spelen op de eisen van de klant. Onze klanten zijn in goede handen van onze gekwalificeerde servicemedewerkers.

CEPA

De EN 16636 norm « Ongediertebestrijding » is een gloednieuwe norm die gepubliceerd werd in januari 2015 - specifiek voor de sector ongediertebestrijding. Deze norm werd in het leven geroepen door CEPA (Confederation of European Pest Management Associations) - waarvan Rentokil lid is  - in samenwerking met de CEN  (European Committee for Standardization).  De grote spelers uit de branche werden uitgenodigd om mee te werken aan de uitwerking van deze norm.

In januari 2016 werden Rentokil Pest Control België en Luxemburg als eerste ongediertebestrijder officieel gecertificeerd door het bureau Veritas Certifations. Het CEPA EN 16636 label betekent dat Rentokil beantwoordt aan de hoogste eisen die gesteld kunnen worden aan een bedrijf dat actief is in ongediertebestrijding en -preventie. Meer lezen.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login