PestConnect

Nous restons disponibles 24/7. Demandez votre devis gratuit au 0800 20 160  of e-mail

PestConnect: 24/7 monitoring en bestrijding

PestConnect is een innovatieve technologische oplossing ontworpen door Rentokil Pest Control om bedrijven te beschermen die aan strenge hygiënenormen moeten voldoen of hun waardevolle activa willen beschermen. PestConnect bestaat uit een systeem van onderling verbonden apparaten met sensoren dat data omtrent ongediertebestrijding en detectie naar de cloud verstuurt.

 

Digital Pest Control

Digitale transformatie is tegenwoordig overal aanwezig in bedrijven. Industrieën zoals Food and Beverage Processing en Hospitality veranderen hierdoor hun manier van werken door inefficiënte processen te vervangen en op slimmere, effectievere manieren te werken.

Bij Rentokil hebben we hetzelfde gedachtegoed toegepast in onze benadering van eeuwenoude plaagdierproblemen en gebruiken we de nieuwste technologie voor het ontwikkelen van digitale ongediertebestrijding voor de moderne omgeving.

Ons aanbod van IoT-oplossingen voor ongediertebestrijding biedt commerciële klanten ongeëvenaarde gegevens, inzichten en rapportage om proactief te helpen bij het voorkomen, controleren en beheren van infestaties.

De moderne wereld evolueert zo snel dat er steeds nieuwe bedreigingen van ongedierte ontstaan die de druk op bedrijven vergroten. Hiervoor kunnen nieuwe technologieën zoals IoT en cloud computing gebruikt worden om effectiever dan ooit tevoren te monitoren, te beheren en te controleren.

 

Betere overzicht

Servicerecords, aanbevelingen en inzichten in ongedierteactiviteit op meerdere locaties.

Betere monitoring 24/7

365 ongediertebewaking en -bestrijding voor volledige, realtime transparantie.

Compliance Management

Automatiseer rapportage in overeenstemming met de steeds evoluerende voorschriften voor ongediertebestrijding.

Hoe werkt PestConnect?

PestConnect is een systeem dat onderdeel is van de Integrated Pest Management (IPM) service van Rentokil Pest Control. Samen met het klantenportaal myRentokil hebben we een effectieve service ontwikkeld bestaande uit onderstaand vijfstappenproces. PestConnect is ontwikkeld om bedrijven te helpen voldoen aan wet- en regelgeving en om waardevolle activa te beschermen.

  1. Monitoren: Continue monitoring van uw bedrijf via de innovatieve PestConnect oplossing van Rentokil Pest Control. Deze units maken gebruik van vooraanstaande infraroodtechnologie om uw bedrijfsruimte 24/7 te monitoren.
  2. Alarmeren: Zodra de val wordt geactiveerd, wordt een signaal verzonden naar het controlepaneel in uw bedrijf. Vervolgens wordt er binnen 60 seconden een bericht verzonden naar de Rentokil server. De informatie in het klantenportaal myRentokil wordt geüpdatet en biedt een volledige geschiedenis met details over datum en tijd van ongedierteactiviteit. Er wordt tevens een melding verstuurd naar de Rentokil servicemedewerker.
  3. Reageren: Na het ontvangen van de melding neemt uw lokale servicemedewerker contact met u op om een afspraak te maken voor een servicebezoek aan uw bedrijf.
  4. Rapporteren: Alle bezoeken worden opgeslagen in myRentokil, uw klantenportaal, een uniek online rapportagesysteem. Dit klantenportaal is 24/7 beschikbaar en biedt toegang tot realtime informatie om risico's te identificeren en aanbevelingen en trends te bekijken. Flexibele functies als trendanalyses, interactieve bedrijfsplattegronden en auditchecklists zijn tevens te vinden in myRentokil.
  5. Optimaliseren: Tijdens het servicebezoek zal de servicemedewerker uw bedrijfspand inspecteren om signalen van ongediertebesmettingen te identificeren. Hij of zij zal u tevens aanbevelingen geven voor preventieve maatregelen om overlast in de toekomst te voorkomen en om uw Integrated Pest Management strategie te optimaliseren.

Het klantenportaal verzamelt data in de cloud. Het biedt een geïntegreerd rapportage- en analysesysteem dat bedrijven in staat stelt de data van hun bedrijfspanden in realtime te monitoren en analyseren. Dit maakt het voor onze zakelijke klanten mogelijk om te blijven voldoen aan hun hoge standaarden omtrent ongediertebestrijding en -preventie. 

Bekijk onderstaande video en leer hoe PestConnect werkt.

 

Wat zijn de voordelen van PestConnect?

Het gebruik van vooraanstaande technologie stelt Rentokil in staat een unieke dienstverlening op gebied van ongediertebestrijding en -preventie aan te bieden:

  • een compleet geïntegreerd systeem voor ongediertebestrijding
  • continue geautomatiseerde monitoring en bescherming tegen ongedierte.
  • effectieve en directe behandeling om de negatieve gevolgen voor bedrijven te minimaliseren.
  • snelle reactie van getrainde servicemedewerkers die bronnen van besmettingen zullen identificeren en preventiemaatregelen zullen adviseren.
  • eenvoudige en realtime rapportages bieden direct een inzicht in de status van de ongediertebestrijding en -preventie. Verbeterde naleving van auditeisen biedt extra zekerheid en vertrouwen aan externe auditors.

Het PestConnect gamma

Het PestConnect gamma bestaat momenteel al uit RADAR Connect, Rat Riddance en myRentokil. Meer innovatieve producten zijn volop in ontwikkelingen. Klik op onderstaande modules voor meer informatie over deze producten.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login