Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Innovatieve producten voor ongediertebestrijding

Zich aanpassen aan de noden van onze klanten, oplossingen zoeken voor resistentie van ongedierte tegen bepaalde producten, rekening houden met de biocidenwetgeving, research doen naar groenere methodes om ongedierte te bestrijden, inspelen op klimaatveranderingen, … het is maar een greep uit de massa redenen waarom ongediertebestrijding geen statische materie is. Onze experts moeten zich steeds aanpassen aan veranderende omstandigheden en moeten voortdurend op zoek gaan naar nieuwe methodes om steeds een uitstekende service te kunnen leveren aan onze klanten.

Dat is dan ook de reden waarom ons Research & Development Centre onophoudelijk onderzoek uitvoert naar innovatieve producten en diensten om het ongedierte steeds een stapje voor te zijn zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun job.

Rentokil, altijd een stap voor op het ongedierte

Research & Development center

Ongedierte past zich heel goed aan. Jammer genoeg voor hen kunnen wij dat ook. Onze wetenschappers van Research & Development stellen alles in het werk om lastige beestjes één stap voor te blijven. Zij laten zich daarbij altijd leiden door de eisen van onze klanten. Enkel de slimste koppen in de sector worden door Rentokil gerecruteerd om in onze prestigieuze R&D-afdeling te werken.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login