Plaagdiermanagement onmisbaar tijdens de aanpak van corona

Plaagdiermanagement onmisbaar tijdens de aanpak van Corona

Plaagdieren brengen risico’s voor de volks- en diergezondheid  en voedselveiligheid met zich mee. Juist daarom is het zo belangrijk dat ten tijde van de aanpak van het COVID-19 coronavirus de ongediertebestrijding kan doorgaan. Plaagdiermanagement is onmisbaar ter ondersteuning van vitale processen en cruciale beroepen. Een veilige en gezonde werkomgeving is daarbij van groot belang en daarom blijven onze servicemedewerkers aan het werk. Hierbij moeten wij ervoor waken dat onze medewerkers geen onnodige risico’s lopen en kijken wij naar een strikte naleving van de voorschriften van het RIVM en de oproep van het NVPB (Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagementbedrijven). Lees hier de standpunten van de NVPB en de oproep aan haar leden.

 

Servicemedewerker Rentokil

Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login