Rentokil Heat als effectieve en veilige behandeling tegen bedwantsen

PERSBERICHT

Rentokil Pest Control zet hitte in om bedwantsen te bestrijden bij bedrijven die accommodaties aanbieden en bij particulieren. Bestrijding van bedwantsen met hitte middels glycol is een milieuvriendelijk alternatief voor pesticiden en verminderen het risico op schade.

Bedwantsen, ook wel wandluis of bed bugs genoemd, zijn de nachtmerrie van iedere hoteleigenaar of vakantieganger. Ze weten zich goed te verstoppen in naden en kieren en verspreiden zich gemakkelijk. Doordat de bedwants leeft van menselijk bloed, ontstaat na de beten, irritatie op benen en armen. Het krabben door de jeuk brengt infecties met zich mee.

Hittebestrijding

Verhitting blijkt een zeer effectieve bestrijdingsmethode tegen deze irriterende insecten. De eiwitten in het lichaam van de bedwants stollen, waardoor de bedwantsen in alle levensfasen worden gedood, van de eitjes tot de volwassen exemplaren. In tegenstelling tot de traditionele behandelingen met pesticiden, kan met hitte alle aanwezige voorwerpen worden behandeld.

In één behandeling van de bedwantsen af

Met de hittebehandeling kunnen meerdere ruimtes tegelijk behandeld worden. De inzet van hitte is een insecticide vrije behandelmethode. Er wordt alleen gebruikgemaakt van een schone, constante warmtebron binnen een afgesloten ruimte. Zo worden de bedwantsen bestreden op die plaatsen waar ze zich het liefst verschuilen.

Kijk voor meer informatie over Rentokil Heat op www.rentokil.com/nl/heat.

Hittebehandeling tegen bedwantsen

Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login