Rentokil opent de deuren van het Power Center

Afgelopen maand zijn de deuren van het nieuwe innovatie-, wetenschap- en trainingscentrum van Rentokil Pest Control geopend. Het centrum heeft de naam “Power Center” gekregen, vernoemd naar de onlangs aan kanker overleden Chief Marketing Officer van Rentokil, Stewart Power. De opening werd verzorgd door de familie van Stewart Power en werd bijgewoond door diverse Britse hoogwaardigheidsbekleders.


Het Power Center is ontworpen om innovatie en wetenschap samen te brengen om zo onze expertise en leiderschap in ongediertebestrijding te demonstreren. Het doel is om marktleider in ongediertebestrijding te blijven. In het Power Center vindt men verschillende onderzoeksruimtes waar het gedrag van ongedierte zoals bedwantsen, vliegen en knaagdieren in gecontroleerde omgevingen wordt geanalyseerd. Dit stelt het team in staat om geavanceerde en effectieve detectiemethoden te ontwikkelen.


Naast deze onderzoeksruimtes zijn er ook zeven trainingsruimtes gecreëerd die de werkelijke situaties nabootsen waarin Rentokil medewerkers actief zijn. Het gaat hierbij om een supermarkt, hotelkamer, appartement, commerciële keuken, graanopslag, kantoor en wasserij, waarin servicemedewerkers optimaal getraind kunnen worden in realistische omgevingen.


Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login