Yes, ik app weer een insect in huis

Nip je net even lekker aan je glaasje limonade, zit er meteen een wesp op je neus. De zomer is in aantocht en daarmee zie je ook steeds meer ongedierte rondkruipen in en rondom het huis. Rentokil Pest Control lanceert daarom de Rentokil SCAN, een ongedierte-app om ongedierte makkelijker te kunnen verbannen. Gebruikers vinden in de app een lijst met meest voorkomende soorten ongedierte en bestrijdingstips voor specifieke locaties, zoals de keuken en de kelder.

De nieuwe app werd bedacht naar aanleiding van het toenemende aantal telefoontjes dat Rentokil dagelijks ontvangt. Mensen stellen met name vragen over het type ongedierte dat zij tegenkomen, en wat zij zelf kunnen doen om deze beestjes te voorkomen. In de nieuwe app vinden zij informatie over de top 20 van meest voorkomende soorten ongedierte op dat moment, en ontdekken zij hoe ze verschillende ruimtes ongediertevrij kunnen houden. Staat hun diertje niet in de top 20, dan uploaden zij eenvoudig een foto naar Rentokil en krijgen zij vervolgens advies.

Nicole van Veldhuizen, Marketing Director van Rentokil Pest Control: “Met onze nieuwe app kunnen gebruikers zelf rustig informatie inwinnen over het type ongedierte waarvan zij last hebben. Lukt het ze niet om te achterhalen van welk beestje zij last hebben, dan kunnen wij ze alsnog helpen met de foto-instuuroptie. Zo maken geplaagde consumenten eenvoudig gebruik van onze expertise op een manier die helemaal van deze tijd is.” De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Top 5 van meest voorkomend ongedierte in Nederlandse woningen

  1. Huismuis - Mus musculus ssp. Domesticus
  2. Limonadewesp - Familie: Vespidae, e.g. Vespula vulgaris
  3. Bruine rat - Rattus Norvegicus
  4. Houtworm - Diverse soorten
  5. Bedwants - Cimex Lectularius

Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login