spain-landing-page

Solicite un presupuesto sin compromiso en el 900 907 132   e-mail

Rentokil Initial ofereix tractaments de control de plagues a la seva ciutat. 

Sol·licita ara una inspecció gratuïta de la teva propietat o negoci perquè t'ajudem a avaluar el teu problema de plagues.

Necessites ajuda per eliminar una plaga? Truca al 900 804 057

Experiència i innovació

Rentokil Initial és l'empresa líder en control de plagues a Catalunya. Comptem amb els recursos, els coneixements i l'experiència per resoldre el teu problema de plagues.

Fem servir els darrers avenços en matèria de prevenció i control de plagues per protegir correctament la teva propietat. 

El nostre experimentat equip de tècnics està preparat per resoldre tots els teus dubtes sobre el tractament de control de plagues que necessitis.

Control de plagues local

Tècnics locals que coneixen la zona ofereixen els nostres serveis de control de plagues  i poden, per tant, oferir-te la millor ajuda possible per eliminar la plaga de manera eficaç. 

A més, comptem amb el suport d'una empresa líder en l'àmbit mundial, cosa que ens permet fer servir els principals avenços en matèria de control de plagues.

La discreció és un dels nostres valors. Mai no revelarem les teves dades ni la teva informació privada, perquè sabem com és d'important preservar la reputació del teu negoci.

Certificats professionals

Tots els nostres tècnics compten amb els certificats necessaris per fer els tractaments de control de plagues pertinents. 

A més, Rentokil Initial ha rebut la Certificació CEPA, que lliura la Confederació d'Associacions Europees de Control de Plagues i que reconeix la professionalitat i el bon fer de la companyia en matèria de prevenció i de control de plagues.

També hem obtingut els certificats ISO 9001 i 14000 en qualitat i medi ambient i OSHAS 18001 en salut i seguretat laboral, i som socis fundadors d'ANECPLA.

Per a més informació visita www.rentokil.es

Nuestros Certificados

Contacti a l'oficina de su ciudad

"El servei i el personal molt professionals, ràpids i eficaços, totalment recomanables."

Ignacio - Barcelona, per un problema de paneroles -

"Un servei eficaç i molt ràpid, de seguida van venir i van posar fi al meu problema de rosegadors."

Antonio López - Almeria, per un problema de rosegadors -

"A Rentokil coneixen profundament les plagues i quan els vaig plantejar el meu problema d'insectes al rebost em van donar la solució que necessitava."

Jorge Álvarez - Madrid, per un problema d'insectes de productes emmagatzemats -