900 907 132 "/> 900 907 132 "/>
Control de Plagas en Barcelona

Sol·liciti una inspecció gratuïta al 900 907 132  o por e-mail

Serveis realitzats per tècnics homologats de la pròpia empresa

Donem servei a més de 30000 clients a tot Espanya des de 1981

Estem certificats en ISO 9001 i 14001; OHSAS 18001, CEP i Tecnalia

Control de plagues a Catalunya

Solucioni el seu problema de plagues amb el millor servei possible. A Rentokil - Control de Plagues tenim cura de les persones i vetllem per la seguretat de la seva llar o el seu negoci. Comptem amb més de 35 anys en el sector del control de plagues, fent ús dels mètodes més innovadors i eficaços i posant a la seva disposició un equip de professionals experimentats.  

Si necessita més informació sobre els nostres serveis de control de plagues a Catalunya, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 900 907 132 o mitjançant el nostre formulari de contacte. Des de la nostra seu a Barcelona donem cobertura a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i rodalies.

Contáctenos

Beatriz Quintas

"Sóc la cap de l'Àrea de Catalunya a Rentokil Initial; porto a la companyia des de 1996. Vaig començar com a Comercial, passant a Cap de Vendes i el 2002 vaig passar a ser Cap de l'Àrea de Catalunya. Actualment m'encarrego de coordinar i dirigir tant l'equip comercial com el de serveis de Catalunya. La meva prioritat és donar sempre el millor servei possible als nostres clients."

Serveis de control de plagues a Barcelona i Catalunya

El nostre equip local li ofereix tractaments de control de plagues a Catalunya, ​​incloent-hi serveis de desratització, desinsectació, desinfecció, control de legionel·la, qualitat ambiental interior, tractament de la fusta i protecció d'edificis contra l’anidació d'aus

Control de plagues professional a Catalunya

Tant els particulars com les empreses confien en Rentokil per al control de plagues. Aquests són alguns dels llocs on realitzem els nostres serveis:

A Rentokil som especialistes en el control i eliminació de qualsevol tipus de plaga: paneroles, rates i ratolins, mosques, tèrmits i corcs, aus, xinxes, insectes de productes alimentaris i tèxtils, a més de Legionel·la, amb més de 30 anys d'experiència.

El nostre equip de tècnics en plantilla li oferirà un pressupost personalitzat en funció de les seves necessitats i la del seu negoci, i assegurant també que està informat en cada moment dels passos que s'han de realitzar per ajudar a acabar amb la seva plaga.

A Rentokil disposem de diferents tractaments per a cadascuna de les plagues que poden afectar els habitatges a Catalunya. Aquestes són les més comuns:

Des de Rentokil li oferim diferents alternatives de serveis pel control de plagues en habitatges particulars i comunitats de veïns, totes ajustades a les necessitats de cada client i complint rigorosament amb la legislació vigent.

Tipus de paneroles

Saber quin tipus de paneroles està envaint la seva llar o el seu negoci és el primer pas per acabar amb elles. Esbrini els tipus de paneroles que existeixen i descobreixi com eliminar-les del seu entorn.

A Rentokil Catalunya tenim 35 anys d'experiència realitzant tractaments per eliminar paneroles. A més de realitzar tractaments contra paneroles, també tractem altres plagues d'insectes arrossegadors entre les que es troben les xinxes de llit, les formigues o les puces.

Problemes de plagues a Catalunya

A Catalunya hi ha un ampli ventall de plagues a les que ens enfrontem cada dia, sent les tres més freqüents les paneroles, les xinxes i els mosquits, tal com es desprèn de l'estudi que realitzem cada any sobre la incidència de plagues a cada Comunitat Autònoma.

Control de plagues a empreses i particulars a Catalunya

Descobreixi més informació sobre els tractaments de control de plagues que realitzem a empreses i particulars a Catalunya, ​​on a l'hivern molts dels avisos que rebem són per problemes de rosegadors. Rates, ratolins i en general tot tipus de rosegadors solen entrar en cases i negocis buscant aliment i refugi, per tant, segellar els possibles punts d'accés és fonamental per evitar una plaga.

A més de les plagues més conegudes n’hi ha d’altres que també poden causar una gran varietat de problemes quan apareixen a casa seva o en el seu negoci.

Insectes que piquen

Els humans tenim diferents nivells de sensibilitat en front les picades d'insectes.

Diògenes

Rentokil ofereix un servei de neteja i sanejament en llars que estan o han estat ocupades persones afectades per la Síndrome de Diògenes.

Els tèrmits són, com el corc, una altra plaga de la fusta que pot resultar molt perillosa ja que en moltes ocasions els indicis de la seva presència es fan visibles quan aquesta es troba en estat molt avançat, la qual cosa dificulta el procés per a la seva completa eliminació.

A més de les plagues que trobem durant tot l'any, també hi ha una sèrie de plagues que només fan la seva aparició per temporades, en funció de les condicions del clima.

Plagues estacionals a Catalunya

Des de la nostra delegació de Catalunya realitzem els tractaments de control de plagues i higiene ambiental de Catalunya, ​​Tarragona, Lleida i Girona, on a més de tractar els problemes de plagues que tenen lloc durant tot l'any, també estem molt pendents dels problemes de plagues estacionals, com per exemple la processionària del pi.

Processionària del pi

A més d'afectar a casa seva o al seu negoci, la processionària del pi pot suposar un problema per a la seva família i les seves mascotes.

Si descobreix bosses a les copes dels pins vol dir que s'està formant una plaga de processionària del pi i que a la primavera baixaran per enterrar-se, per tant és el moment de realitzar el tractament.

Vespes

La presència de vespes a la seva llar o negoci sol ser bastant molesta i fins i tot pot provocar reaccions greus per a una de cada trenta persones que hagin desenvolupat al·lèrgies a les seves picades.

Per a les empreses, tenir un problema de vespes pot afectar de manera negativa al clima laboral dels seus empleats o espantar als seus clients si es tracta d'un negoci obert al públic.

Formigues

En general les formigues prefereixen climes assolellats, per tant el nostre país suposa un lloc idoni perquè les formigues estableixin la seva residència.

Com saber si tinc xinxes

Recentment ha descobert picades en el seu cos, taques de sang o restes de pells mudades?

Altres plagues

Productes i serveis desenvolupats per Rentokil

Altres delegacions properes

Delegaciones


Encuentre su delegacion

Andalucía y Extremadura

Cataluña

Comunidad de Madrid y Zona Centro

Islas Canarias

Región de Murcia

Comunidad Valenciana y Baleares

Galicia

Zona norte

Buscar


Necesito ayuda con...

Contáctenos


Contacte con nosotros

Residencial: 900 861 138 
Comercial:   900 861 138 

 O complete este breve formulario y uno de nuestros expertos se pondrá en contacto con usted tan pronto como nos sea posible.

myRentokil