banner-certificado-de-control-de-plagas

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Opleiding van ons personeel

Bij Rentokil staat de opleiding van het personeel centraal. Deze grondige training maakt dat al onze servicemedewerkers in staat zijn om alle situaties waar problemen zijn met ongedierte te analyseren. Zij kennen de leefwijze en de gewoontes van de verschillende soorten ongedierte en kunnen dus ook de juiste behandelwijze voorstellen om het probleem snel, effectief en veilig op te lossen.

Na de interne en externe opleiding leggen al onze medewerkers een test af voor een interministeriële jury die speciaal daarvoor opgericht werd. Al onze servicemedewerkers beschikken over een certificaat Geregistreerd Verkoper en Erkend Gebruiker van biociden ingedeeld in klasse A dat wordt uitgereikt door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

Bovenop de officiële opleidingen en de basisopleiding bij de indiensttreding hecht Rentokil enorm veel belang aan een continu opleidingsprogramma voor onze servicemedewerkers zodat zij op regelmatige basis bijgeschoold worden over de nieuwste producten en de laatste technieken die gebruikt worden voor de bestrijding van ongedierte.

De Veiligheid & Gezondheid op het werk staat bij Rentokil ook bovenaan de prioriteitenlijst. Wij drukken onze medewerkers op het hart dat zij - vooraleer een behandeling uit te voeren - er zeker moeten van zijn dat de werken veilig uitgevoerd kunnen worden. Zo niet, wordt met de klant besproken welke maatregelen hij moet treffen om het werk te kunnen uitvoeren. Rentokil is een VCA gecertificeerd bedrijf.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login