Ongediertebestrijder

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding bij particulieren

Ongedierte past niet binnen een prettige woon- en leefomgeving. U doet er alles aan om uw woning schoon en hygiënisch te houden. Toch kan het gebeuren dat ongedierte zijn weg naar binnen heeft gevonden. Sommige ongediertesoorten zoals wespen, bedwantsen, vlooien en zilvervisjes hebben niets te maken met hygiëne. Andere ongediertesoorten, zoals muizen, ratten en kakkerlakken komen graag naar binnen als er bij u, of bij uw buren, voldoende voedsel of nestgelegenheid te vinden is.

Wat gebeurt er als u Rentokil belt?

Hebt u ongedierte in huis ontdekt, bel dan direct met Rentokil op het nummer 0800 20 123. Ongedierte plant zich razendsnel voort. Daarnaast leven de meeste ongediertesoorten ‘s nachts. Ongedierte kan dus al een behoorlijke tijd in uw woning leven, voordat u het ontdekt.

Een van onze experts in ongediertebestrijding zal contact met u opnemen om uw woning grondig te komen inspecteren en et bepalen welk probleem u hebt en hoe erg het is. Daarna komt een gespecialiseerde servicemedewerker bij u langs om de behandeling uit te voeren - 1 of meerdere keren in functie van het soort ongedierte. Bovendien geeft hij u advies over hoe welke maatregelen u het best neemt om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw problemen krijgt want preventie staat hoog in het vaandel bij Rentokil. Als u dat wenst, kan onze medewerker meteen de nodige weringswerken uitvoeren.

Veiligheid staat centraal bij alle behandelingen die wij uitvoeren. Onze lokazen zijn steeds beveiligd zodat uw kinderen en huisdieren er niet bij kunnen en in de mate van het mogelijke werken wij met “groene” oplossingen.

1. Contact

Contacteer ons. Er is altijd een expert bij u in de buurt die uw probleem snel kan oplossen.

 • Locale experts
 • Uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord (Ma - Vrij)

2. Inspectie

Onze ongedierte-expert bespreekt uw ongedierteprobleen, komt ter plaatse voor een inspectie en maakt een GRATIS offerte.

 • Afspraak op een tijdstip dat u past
 • Op maat gemaakte oplossingen
 • Professioneel opgeleide experts

3. Service

Onze professioneel opgeleide servicemedewerkers lossen uw probleem op

 • Afspraak op een tijdstip dat u past
 • Bestrijding met respect voor het milieu
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

4. Opvolging

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het oplossen van uw probleem wordt op voorhand bepaald.

 • Gegarandeerd resultaat
 • Preventietips
 • Discrete interventie
Contacteer ons nu

Alle antwoorden op uw vragen over ongediertebestrijding bij u thuis


 • Hoeveel kost een interventie bij u thuis?

  Uw huis beschermen tegen ongedierte heeft een prijs, maar de prijs valt in de meeste gevallen goed mee. De preventie tegen ongedierte is minstens even belangrijk – zo niet belangrijker – dan de bestrijding. De behandelingen van Rentokil zijn niet alleen snel en effectief: het preventieadvies van onze professionele en opgeleide servicemedewerkers om gelijkaardige problemen met ongedierte in de toekomst te vermijden, krijgt u er gratis bij.

  Onze tarieven worden berekend op basis van de soort ongedierte die bestreden moet worden, de omgeving (stad of platteland) en de specifieke omstandigheden.  Het is dus nodig dat één van onze ongedierte-experts even bij u langskomt om een vrijblijvende offerte op te stellen in functie van de te behandelen oppervlakte, het type ongedierte, de graad van besmetting en de te gebruiken producten. Lees meer.


 • Wanneer komt Rentokil de behandeling uitvoeren?

  Wanneer u Rentokil contacteert voor een probleem met ongedierte bij u thuis, neemt één van onze specialisten contact met u op. Dit gebeurt zeer snel aangezien Rentokil servicepunten heeft over het hele land.  Vervolgens wordt een datum afgesproken waarop hij/zij kan langskomen om de situatie te evalueren en om te bepalen over welke soort ongedierte het precies gaat en welke behandeling het meest geschikt is.  U krijgt een offerte op maat die volledig vrijblijvend is. Als u akkoord gaat met het voorstel komt er een servicemedewerker bij u thuis om de behandeling uit te voeren. Lees meer.


 • Houdt een Rentokil behandeling risico's in?

  Rentokil staat garant voor de veiligheid van zijn klanten en medewerkers. Al onze servicemedewerkers hebben en uitgebreide opleiding gevolgd en beschikken over de nodige certificaten om professionele biociden te gebruiken voor de behandeling van ongedierte bij u thuis. Als algemene richtlijn geldt dat wij zo weinig mogelijk toxische producten gebruiken om een probleem op te lossen zodat de impact op het milieu tot een minimum beperkt blijft. Al onze lokazen zijn beveiligd zodat nieuwsgierige kinderen of huisdieren geen toegang hebben tot de producten. Bovendien heeft Rentokil ook “groene” oplossingen zonder gebruik van biociden voor bepaalde soorten ongedierte. Lees meer.

 • Zijn de medewerkers van Rentokil gecertificeerd?

  Alle Rentokil servicemedewerkers zijn gecertificeerd. Ze worden opgeleid wanneer zij in dienst treden, maar ook gedurende de rest van hun loopbaan moeten zij regelmatig bijscholingen volgen en testen afleggen zodat Rentokil een perfecte service kan garanderen. Rentokil beschikt over de toelating van het Ministerie van Volksgezondheid en werkt ook uitsluitend met producten die door datzelfde Ministerie werden goedgekeurd. Bovendien maken wij deel uit van BePMA – de overkoepelende sectororganisatie voor Pest Control bedrijven – en zijn wij VCA, CEPA en EcoVadis gercertificeerd. Lees meer.


 • Is er een Rentokil medewerker bij mij in de buurt?

  Rentokil stelt ongeveer 100 servicemensen te werk. Er is dus altijd een Rentokil medewerker bij u in de buurt.  Elke servicemedewerker is verantwoordelijk voor zijn eigen regio.  Hij kent de problemen van zijn regio en kan zeer snel ter plaatse zijn om een dringend probleem met ongedierte op te lossen. Lees meer.


 • Waarom voor Rentokil kiezen ?

  Rentokil is marktleider in de sector van de ongediertebestrijding en –preventie en beschikt over meer dan 85 jaar ervaring. Wij staan overal in België paraat om uw huis te beschermen tegen de overlast die de aanwezigheid van ongedierte veroorzaakt.  De expertise van onze medewerkers maakt dat wij steeds zeer gerichte behandelingen kunnen uitvoeren. Ons gekwalificeerd en gecertificeerd personeel zal u  effectieve, betrouwbare en veilige oplossingen voorstellen. Lees meer.

Vliegende insecten

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login