Een elektrische vliegenlamp voor elk probleem

Van fruitvliegje, tot blauwe vleesvlieg of mug … elk vliegend insect is een potentieel risico voor de gezondheid. Vliegen vind je vaak op rottend voedsel of op uitwerpselen en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze dragers zijn van bacteriën die ziektes kunnen overbrengen zoals dysenterie, gastro-enteritis, salmonella, ...


Rentokil introduceert de eerste elektrische ledvliegenlamp. De nieuwe Lumnia reeks maakt gebruik van innovatieve ledtechnologie. In vergelijking met geijkaardige toestellen bespaart u gemiddeld 61% energie. Lumnia biedt een effectieve oplossing voor de bestrijding van vliegende insecten met een optimale aantrekking en vangstratio.

De elektrische vliegenlampen zijn discreet, effectief en gemakkelijk in onderhoud. De verschillende gamma's bevaten verschillende modellen zodat er altijd een vliegenlamp is die geschikt is voor uw specifieke situatie. Elke elektrische vliegenlamp vangt vliegen aan de hand van een kleefplaat of kleefrol of een combinatie van beide technieken zodat er geen insectendeeltjes in de lucht verspreid worden zoals dat wel het geval is voor vliegenlampen met een hoogspanningsrooster.

 • Kleefplaat: bevindt zich achter de UV-lampen. De vliegende insecten worden aangetrokken door het licht en blijven plakken op de plaat.
 • Incapsulatietechniek: deze techniek is uniek op de markt en bestaat uit een klevende folie die op regelmatige tijdstippen zichzelf oprolt. Op deze manier zijn er nooit vliegende insecten zichtbaar en blijft de omgeving hygiënisch.

Vliegenbestrijding op zijn best

In tegenstelling tot andere elektrische vliegenlampen zijn de elektrische vliegenlamp van Rentokil hygiënischer. De vliegen blijven kleven op de kleefplaat of kleefrol en spatten dus niet uiteen zoals dat het geval is bij een vliegenlamp met elektrocutie. Er worden dus geen insectendeeltjes verspreid via de lucht. 

Lumnia Compact

Led-technologie in een discreet toestel voor een omgeving met een laag risico 
lumnia compactled technologie

Voordelen voor uw bedrijf:

 • Enegie sparend
 • Bestrijdt vliegende insecten  
 • Discreet, onopvallend design voor gebruik in openbare ruimtes
 • Kan aan de muur bevestigd of op een vlak oppervlak geplaatst worden met behulp van een verwijderbare staander (apart te bestellen als accessoire)
 • De bestrijding van vliegen gebeurt zonder pesticiden dankzij led-technologie
 • Beantwoordt aan alle normen betreffende de Veiligheid, Gezondheid en Hygiëne

Ontdek de nieuwe norm in vliegenbestrijding : Lumnia Compact

Geschikt voor:

De elektrische vliegenvanger Lumnia Compact is geschikt voor een hele reeks klanten en sectoren zoals onder andere:

Lumnia Standard

De nieuwe generatie vliegenvangers met LED lampen

Voordelen van Lumnia Standard

 • Energie sparend: In vergelijking met gelijkaardige concurrenten bespaart u met Lumnia gemiddeld 61% energie over een periode van drie jaar
 • Beter vangstratio: De ledlampen met een hoge aantrekkingskracht zorgen voor een optimale vangstratio van vliegende insecten.
 • Modern design: Het design past in elk interieur en is gemakkelijk te onderhouden door het handige schuifmechanisme.

Ontdek de nieuwe norm in vliegenbestrijding: Lumnia Standard

Lumnia Ultimate

Ontdek Lumnia Ultimate, een toestel voor elke omgeving met LED technologie

Lumnia ultimate

Voordelen van Lumnia

 • Energie sparend: In vergelijking met gelijkaardige concurrenten bespaart u met Lumnia, dankzij 3 ledlampen gemiddeld 48% energie over een periode van drie jaar
 • Beter vangstratio: De ledlampen met een hoge aantrekkingskracht zorgen voor een optimale vangstratio van vliegende insecten.
 • Conform aan: De toestellen beantwoorden aan alle normen inzake veiligheid, gezondheid en hygiëne (SHE).

Ontdek de nieuwe generatie vliegenvangers: Lumnia Ultimate


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login