Houtworm Zwammen

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Onze Property Care beschermt uw gebouwen

De Property Care van Rentokil biedt bescherming van gebouwen in heel België. Een team van experts, speciaal opgeleid en uitgerust, om preventie- en controlewerkzaamheden in en om gebouwen uit te voeren en voor werkzaamheden op hoogte. Hun specialiteit is de bescherming van het hout, zoals de behandeling van houtworm of houtrot, alsook het verwijderen van schadelijke vogels.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

De afdeling Property Care van Rentokil

De afdeling Property Care van Rentokil heeft jarenlange ervaring en technische knowhow in de bescherming van structuren, meubels en houten objecten. Zelfs waardevolle en kwetsbare (kunst)werken of antiek kunnen worden behandeld met onze CAT-methode die de behandelde delen beschermt tegen schade.

Of u nu een probleem heeft met houtaantastende insecten zoals houtworm, huis- of kelderzwam of andere schimmels, Rentokil heeft effectieve en veilige behandelingsmethoden. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Overmatige aanwezigheid van duiven of andere schadelijke vogels

Overmatige aanwezigheid van duiven of andere schadelijke vogels kan verontrustend, ongezond en gevaarlijk zijn. Duiven kunnen uw gevels en voetpaden beschadigen en bevuilen, afvoeren verstoppen en monumenten aantasten. Hun enorme aanwezigheid kan de hygiëne van de gebouwen hinderen en in gevaar brengen.

Om effectieve maatregelen te nemen om duiven en andere vogels weg te houden, heeft het gespecialiseerde team van Rentokil een lange ervaring en een scherpe knowhow. We hebben op maat gemaakte vogelwering die aangepast is aan elke situatie voor meer efficiëntie.

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login