Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Opleiding ongediertepreventie voor uw medewerkers

Ongediertevrije omstandigheden kunnen alleen gecreëerd en bewaard worden als al uw personeel zich bewust is van de problemen die ongedierte kan veroorzaken en weet wat er gedaan kan worden om deze te voorkomen.

Rentokil verzorgt diverse trainingen voor u en uw medewerkers op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie. De trainingen worden op maat voor u gemaakt, zodat hetgeen u en uw medewerkers getraind krijgen, altijd van toepassing is op uw organisatie. De trainingen worden verzorgd door onze kwaliteitsinspecteurs of service supervisors.

Het doel van onze trainingen is tweeledig:

  • Een focus op kennisoverdracht met betrekking tot ongedierte en de problemen die ze veroorzaken - samen met u trainen we uw personeel.
  • Het bieden van algemene ondersteunende informatie - advies over wat uw bedrijf moet doen om de kans op binnenkomst en verspreiding van ongedierte te minimaliseren.

Pest Awareness training / IPM training

Rentokil kan een Pest Awareness / IPM (Integrated Pest Management) training voor u en uw medewerkers verzorgen. Deze training maakt onderdeel uit van sommige auditeisen. Door de training krijgt u inzicht in u hoe u het risico op productbesmetting door ongedierte kan vermijden door een betere ongediertepreventie te implementeren. Deze training duurt een halve of een hele dag - afhankelijk van uw wensen en uw situatie.

Tijdens de training leert u meer over de de soorten ongedierte waarmee u in uw bedrijf het meest te maken krijgt. We geven u ook praktische adviezen over het voorkomen van dit ongedierte. Doordat u de levenswijze van het ongedierte beter kent, kunt u beter de risico’s inschatten en leert u de eerste tekenen van deze dieren sneller herkennen. Want hoe sneller u kan ingrijpen, hoe beter. Hiermee kan u de verspreiding van plagen meestal voorkomen.

Bedwantsentraining voor hotelpersoneel

Bedwantsen komen steeds vaker voor in Belgische hotels of andere etablissementen waar gasten overnachten. Doordat bedwantsen bijna de hele dag verstopt zitten, kan het lang duren voordat u hun aanwezigheid ontdekt. In die tijd kunnen ze al meerdere kamers besmet hebben.

Tijdens de bedwantsentraining leren u en uw collega’s de tekenen van bedwantsen herkennen. Waar inspecteert u op bedwantsen en welke acties moeten genomen worden wanneer bedwantsen ontdekt worden. Door bedwantsen snel te ontdekken, kunnen de kosten van bestrijding beperkt blijven.

De bedwantsentraining is eventueel ook uit te breiden met een IPM training. In dat geval worden niet alleen bedwantsen behandeld, maar komen andere veel in hotels voorkomende ongediertesoorten ook aan bod.

myRentokil training

Hebt u bepaalde informatie nodig over uw ongediertepreventie- en ongediertebestrijdingsplan en kunt u dit niet vinden in ons digitaal rapportagesysteem myRentokil? Wilt u meer uit myRentokil halen? Of hebt u myRentokil nodig voor audits en wilt u voorbereid zijn op alle vragen die een auditor kan stellen?

Wij bieden op verschillende manieren uitleg en trainingen. Uw servicemedewerker kan u verschillende zaken uitleggen tijdens het servicebezoek, onze myRentokil binnendienst medewerker kan u telefonisch of via webconsult verder helpen, of bij uitgebreidere vragen verzorgen wij een training op de werkplek.

Rentokil opleidingen

Hebt u interesse in een myRentokil training voor uzelf en uw personeel? Bel ons dan op 0800 20 123 of vul het contactformulier in.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login