bannière Rat Riddance

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Rat Riddance Connect

Rat Riddance Connect van Rentokil is een innovatie, zonder het gebruik van biociden, die 24/7 monitoring en controle van ratteninfestaties mogelijk maakt. Het is een klassieke mechanische rattenval, geïntegreerd in de rattenboxen voor optimale beveiliging, die deel uitmaakt van het Connect-systeem. Volledig verbonden met myRentokil, ons klantenportaal, kan de Rat Riddance Connect-val onmiddellijk een melding sturen als een rat wordt gevangen. Dit zorgt voor een snelle reactie van de technici van Rentokil om het knaagdier te elimineren, secundaire besmetting te voorkomen en de site grondig te inspecteren om mogelijke oorzaken van de aanwezigheid van het ongedierte te detecteren.

Deze niet-toxische oplossing is ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen tot naleving van de wettelijke voorschriften. Het voldoet het aan de voorschriften na een bedrijfsaudit en biedt geruststelling in sectoren waar nultolerantie aanwezig is op het vlak van ongedierte.

Kenmerken

Rat Riddance Connect bestaat uit de volgende elementen: 

 • Een traditionele val met springveersysteem, die voorzien is van ingebouwde sensoren om zo de vangst van een rat te detecteren.
 • Draadloze connectiviteit met onmiddellijke melding bij de activering van het toestel. Automatische actualisering van myRentokil met daaraan gekoppeld een gegarandeerde snelle reactie van uw technicus.
 • Een waterdicht ontwerp*, geschikt voor buitengebruik.

* IP65-gekeurd

 

Voordelen

 • Permanente bescherming tegen activiteit van ratten, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.
 • Effectieve en onmiddellijke niet-toxische oplossing om ongedierte te bestrijden en hun impact op uw onderneming minimaal te houden.
 • Beschikbaarheid van de service tot 99%, mogelijk gemaakt door het onmiddellijk verzenden van gegevens bij activiteit in de vallen geïnstalleerd ter plaatse.  
 • Snelle reactie van de technici, die de oorsprong van de plaag identificeren en de vereiste acties bepalen. 
 • Gemakkelijk toegankelijke realtime rapportage via myRentokil, onmiddellijke online updates van alle incidenten om te voldoen aan de eisen die worden geformuleerd bij interne en externe audits.

 

Geschiktheid

Rat Riddance Connect is geschikt voor alle ondernemingen, in het bijzonder bedrijven met hoge hygiëne- en auditvoorschriften, waaronder:

 • Voedselverwerking
 • Bereiding en bewaring van voedingswaren
 • De farmaceutische sector
 • De gezondheidszorgsector

PestConnect

PestConnect is een ecosysteem van intelligente toestellen voor ongediertebestrijding. Het systeem kan worden gebruikt als onderdeel van een geavanceerd programma voor Integrated Pest Management (IPM) dat 24 uur per dag, 7 dagen op 7 vanop afstand toezicht op en bescherming tegen ratten en muizen biedt.

Duizenden Rentokil klanten gebruiken op dit moment PestConnect dat meer dan 75.000 aangesloten toestellen telt in 19 landen. Ons wereldwijde controlecentrum stelt ons in staat elk toestel 24 uur per dag, 7 dagen per week vanop afstand in het oog te houden. Dit geeft ons unieke inzichten dankzij de analyse van een grote hoeveelheid gegevens (“big data”) mogelijk gemaakt door de technologie van onze partners Google en PA Consultancy.

Onze PestConnect oplossingen zijn volledig geïntegreerd in ons toonaangevend klantenportaal, myRentokil, en leveren gedetailleerde rapporten van alle activiteiten van service en van ongedierte die in uw bedrijf worden vastgesteld. Daardoor wordt de naleving van de wetten en de normen inzake controle op ongedierte en hygiëne, die op uw onderneming van toepassing zijn, gegarandeerd.

Het PestConnect systeem omvatn naast Rat Riddance Connect ook volgende intelligente automatische controlemiddelen:

 • RADAR Connect: detecteert en elimineert muizen op humane wijze met behulp van CO2
 • Dual AutoGate Connect: een intelligent systeem dat zeer specifiek ratten detecteert en rapporteert

Meer informatie over het systeem PestConnect

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login