banner lumnia suspended

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Nultolerantie tegen vliegende insecten

Het Lumnia gamma werd ontwikkeld om uw producten, klanten en medewerkers te beschermen tegen de risico's van een infestatie van vliegende insecten. Door de zekerheid en veiligheid van dit gamma dat gekenmerkt wordt door de efficiëntie van de gebruikte ledtechnologie, zorgt ons nieuwste, hangende, toestel voor uw gemoedsrust.

Ledtechnologie zorgt voor een sterke aantrekkingskracht in vergelijking met andere vliegenvangers die werken met UV-licht. Deze verhoogde activiteit werd getest en goedgekeurd door onze Rentokil experts van de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling op basis van de halftijd-test. Deze gaat na op welke tijd de helft van de aanwezige vliegende insecten gevangen worden door een toestel.

Lumnia beantwoordt aan alle veiligheids- en hygïënenormen.

Lumnia Suspended is een elektrische vliegenvanger die efficiënt en veilig is en door zijn open karakter een bereik heeft van 180° met zijn ledlicht. Het toestel zorgt ervoor dat vliegende insecten snel en efficiënt worden gevangen en geëlimineerd, zodat er geen secundair infestatierisico is. De Lumnia Suspended is zowel verkrijgbaar met kleefplaat als met een kleefrol, deze laatste zorgt ervoor dat alle gevangen insecten op een hygiënische manier ingekapseld worden.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login