rattenbestrijding t'huis

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Dual Autogate Connect

Dual AutoGate Connect is een slimme manier van rattenbestrijding. Het systeem heeft een slim toegangsmechanisme dat de rat toegang geeft tot rodenticide en voldoet aan de Europese wetgeving van de biocidenverordening. Dual AutoGate Connect is een demonteerbare unit die ontworpen is voor de bestaande Rentokil rattenkisten. Dual AutoGate Connect maakt gebruik van een poort die pas opengaat als het systeem een rat detecteert, om deze zo toegang te geven tot biociden. Dual AutoGate Connect werd zodanig specifiek ontwikkeld, dat de sensor enkel reageert op ratten en niet op muizen.

Dankzij Dual AutoGate Connect garanderen we dat onze rattenkisten voldoen aan de wet- en regelgeving van de biocidenverordening en onmiddellijke bescherming bieden voor bedrijven op het moment van een besmetting met ratten.

Dual AutoGate Connect is een gepatenteerde technologie ontwikkeld door Rentokil Pest Control om de toegang tot rodenticiden op intelligente wijze te beveiligen. Dual AutoGate Connect is ontworpen voor gebruik in hoogrisicozones waar een nultolerantie voor ratten geldt, zoals in sectoren met een hoog risico voor de voedselveiligheid, zoals de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

 

Complete bescherming tegen ratten

Dual AutoGate Connect werkt in vijf fasen om uw bedrijf volledige bescherming te bieden tegen overlast van ratten:

 • Monitoren: Uw locatie wordt continu gemonitord via de innovatieve Dual AutoGate Connect units van Rentokil. Het rodenticide is pas toegankelijk (toegangsklep gaat open) nadat het rat de straal van de sensorlampen (naast de toegangsklep) minstens 3 keer onderbroken heeft. Deze techniek wordt alleen door Rentokil toegepast.
 • Alarmeren: Zodra de toegang is ontgrendeld (nadat een rat is gesignaleerd) gaat er een melding naar onze servicemedewerker. Op de Dual AutoGate Connect unit kan indien gewenst een led knipperen, zodat ook visueel zichtbaar is welke unit de rat heeft gesignaleerd.
 • Reageren: De melding gaat direct naar onze servicemedewerker en wordt verwerkt in ons online rapportagesysteem myRentokil. De servicemedewerker neemt de benodigde acties en de waargenomen situatie wordt met u besproken.
 • Rapporteren: Alle servicebezoeken worden geregistreerd in myRentokil, ons unieke online rapportagesysteem. myRentokil is 24/7 beschikbaar en geeft realtime informatie. Hiermee kunt u risico’s signaleren, adviezen bekijken en trends in uw bedrijf of locatie vaststellen. De rapporten kunt u naar eigen behoefte aanpassen. Alle rapporten bevatten waardevolle informatie zoals interactieve bedrijfsplattegronden en auditchecklists.
 • Optimaliseren: Tijdens het routinebezoek zal onze servicemedewerker de hele locatie inspecteren om de mate van het ongedierteprobleem te stellen. Vervolgens ontvangt u advies over preventieve maatregelen en over de te nemen vervolgstappen voor een optimale bescherming van uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van Dual AutoGate Connect?

De huidige wet- en regelgeving legt beperkingen op aan het buitengebruik van biociden, waardoor dit enkel toegestaan is onder specifieke voorwaarden. Dual AutoGate Connect voldoet aan deze voorwaarden dankzij onderstaande voordelen en kenmerken:

 • Directe en geautomatiseerde reactie: Dual AutoGate Connect registreert de aanwezigheid van ratten en reageert hierop.
 • Voldoet aan wet- en regelgeving: gebruikt rodenticiden in overeenstemming met de Europese biocidenverordening (528/2012/EU).
 • Veilig in hoogrisicogebieden: de veilige afsluiting van biociden en de mogelijkheid om toegang tot het biocide te beperken totdat de rat de rattenkist binnenkomt, maakt Dual AutoGate Connect veilig om te gebruiken in hoogrisicogebieden.
 • Beproefde en geteste oplossing: er zijn inmiddels duizenden Dual AutoGate Connect units actief in heel Europa, die bedrijven helpen in het bestrijden en voorkomen van rattenoverlast.
 • Draadloze technologie:  meldingen worden over een draadloos netwerk realtime naar servicemedewerkers en het klantportaal verstuurd. Geautomatiseerde meldingen stellen het in staat om snel te handelen op besmettingen door ratten in uw bedrijf.
 • Volledig geïntegreerd: alle data is beschikbaar in myRentokil om u te ondersteunen met audits en analyses.
 • Gereduceerd risico: een betrouwbaar en efficiënt systeem reduceert het risico op boetes en omzetverlies als gevolg van een ongediertebesmetting. Daarnaast reduceert Dual AutoGate Connect het risico op schade: ook uw pand en product worden beter beschermd.
 • Verbeterde veiligheid: voor personeel en klanten.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login