L’organisation Rentokil Initial

Onze organisatie

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

De Rentokil organisatie

Rentokil Pest Control maakt deel uit van Rentokil - een van 's werelds grootste dienstverlener voor bedrijven. Het bedrijf werd opgericht in 1927 en is uitgegroeid tot de langst bestaande, best gekende en meest vertrouwde dienstverlener voor ongediertebestrijding. Elke divisie heeft haar specialiteit maar kwaliteit staat bij elk van hen centraal.

Rentokil Pest Control: ongediertebestrijding en -preventie.

Specialist Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud. Dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, reiniging van luchtbehandelings- en vetafzuigsystemen, specialistische reiniging en legionellabeheersing en -bestrijding.

Ambius: binnen- en buitenbeplanting, kerstversiering, verse bloemen, omgevingsgeuren en kunst. Alles om de werkplek aangenamer te maken.

Rentokil : allround diensten voor uw bedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze aanpak van maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt integraal deel uit van de manier waarop wij werken. Rentokil Pest Control beschikt over uitgebreide richtlijnen inzake ecologische ongediertebestrijding, veiligheid en gezondheid, relaties tussen werknemer en klant zodanig dat ons standpunt helder en duidelijk is.

We ondersteunen deze procedures op alle mogelijke manieren: van de veiligheid en gezondheid bij de klant, tot de basisprincipes van ecologische ongediertebestrijding en verantwoord waterverbruik.

Alle Rentokil medewerkers, zowel de servicemedewerkers als het management, is overtuigd van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en ecologische ongediertebestrijding. Onze richtlijnen worden door iedereen gerespecteerd en dagelijks in de praktijk omgezet.

Lees meer hierover in het Corporate Responsibility Rapport 2016.

Meer informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Rentokil (in het Engels).

Rentokil - kwaliteit en veiligheid voor alles

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login